Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAORUŽAJTE SE ŽIVCIMA
Povratak na članak

I dalje velike gužve na cestama diljem zemlje: Kod Lučkog kolona dva kilometra

Kod naplatih postaja Lučko na izlasku s autoceste, Zagreb-Split-Ploče, u smjeru Zagreba, kolona vozila duga je oko dva kilometra. Kolona vozila kod čvora Zagvozd na izlasku s autoceste duga je oko 600 metara.

Komentari 3

PV
prcko.vita
07:26 02.08.2020.

Toliko o tome da čuvamo planetu zemlju, da ee brinemo o co2. Ja bi lijepo uveo skupe vinjete za sve aute koji imaju više od 55kw, a onda bi te milijune od tih vinjeta uložio u obnovu i zaštitu okolišaa i prirode. Sadnja drveća i povrća na prirodan način, ekološke vjetroelektrane solarna energija i tako dalje. Ali naravno, mi u saboru imamo puno pametnije ljude koji vode ovu državu.

VL
Avatar Forumas
Forumas
19:09 01.08.2020.

nevjerovatno koliko je ovaj vecernji u stanju lagati. dovoljno je pogledati na webcam da se vidi kako je guzva na kucicama "lucko" nekih desetak auta a na demerju 2-3 auta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.