Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Park je zatvoren

Velika tragedija: Dječak poginuo na najvećem vodenom toboganu na svijetu

tobogan
Foto: screenshot you tube
08.08.2016.
u 11:55

Glasnogovornica vodenog parka Schlitterbahn u Kansas Cityju rekla je kako su pogođeni ovom smrću

Desetogodišnji dječak poginuo je na najvećem vodenom toboganu na svijetu u Kansas Cityju, prenosi u ponedjeljak BBC. Incident se dogodio u nedjelju na toboganu Verrueckt kojim se posjetitelji u splavi za troje ljudi spuštaju brzinom od oko 105 kilometara na sat s visine od 52 metra

Glasnogovornica vodenog parka Schlitterbahn u Kansas Cityju rekla je kako su pogođeni ovom smrću i da je park zatvoren zbog istrage. Zasad nisu poznate pojedinosti nesreće.

– Iskreno, ne znamo što se dogodilo – rekla je glasnogovornica Winter ProsapioPoginuli dječak je Caleb Schwab, sin lokalnog političara Scotta Schwaba

Na internetskoj stranici vodenog parka piše kako posjetitelji tobogana moraju biti visoki barem 1,37 metara, a da zajednička težina svih u splavi mora biti između 181 i 249 kilograma.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:59 08.08.2016.

Znaći neoprrznost osoblja i roditelja jer se nisu držali pravila o težini pa je mali poginuo.

IB
istina_boli
19:33 09.08.2016.

Komentator kaze da je klinac bio 12 godina star , a ne 10 kako pise nepismeni novinar.

ME
melinda
19:17 08.08.2016.

tuzno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije