Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga u moru

Apel supruge nestalog ronioca: 'Molim sve koji imaju gliser da se pridruže'

ronioc
Foto: Facebook
1/2
06.08.2014.
u 12:42

"Za koordinaciju nazvati Službu za spašavanje na moru na 195. Unaprijed svima hvala na shareanju i pomoći", dodala je Gordić Simonelli u statusu.

"Moj suprug Ante Simonelli nestao je jučer predvečer roneći u blizini Visa. U tijeku je potraga pa molim sve koji u splitskom akvatoriju imaju gliser da se pridruže", napisala je na Facebooku Jasmina Gordić Simonelli.

"Za koordinaciju nazvati Službu za spašavanje na moru na 195. Unaprijed svima hvala na shareanju i pomoći", dodala je Gordić Simonelli u statusu.

 

 

Ministarstvo pomorstva je izvijestilo da je Između Visa i Korčule jučer popodne nestao je 42-godišnji ronilac, a u potragu se uključio i zrakoplov Obalne straže. Nestanak ronioca na dah između Visa i Korčule prijavila je jučer oko 19.10 sati njegova supruga. Nestali je sa suprugom u brodici oko 15 sati doplovio u blizinu otočića Budikovac, a potom je u gumenjaku krenuo prema istoku u smjeru Korčule.

Policajci su sinoć pronašli napušteni gumenjak nestalog ronioca usidren uz obalu Visa. U potragu su se potom uključila i dva plovila splitske Pomorske policije i plovilo Lučke kapetanije Split. Prvi dio potrage trajao je do iza ponoći, a akcija je nastavljena jutros u 4 sata. Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru je u potragu uključila i zrakoplov Obalne straže koji nadlijeće područje nestanka od 7 sati ujutro, izvijestili su iz Ministarstva.

>>'Plivao je iza mene i u jednom trenutku samo nestao'

>>Bos odšetao s plaže u Omišu i nije se vratio. Nakon potrage nađen živ i neozlijeđen

Komentara 1

PU
puf
08:00 07.08.2014.

Ima li kavih novosti o Anti???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije