Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje Meteoalarma
Povratak na članak

Velika opasnost od toplinskog vala, ali i nevremena. Stručnjaci: Ekstremi postaju sve češći

Najavljena opasnost u Hrvatskoj upozorava uglavnom na visoke temperature, ali u zagrebačkoj regiji i na grmljavinsko nevrijeme koje bi kasno poslijepodne i navečer mogao pratiti jači razvoj oblaka i lokalnih pljuskova

Komentari 16

DU
Deleted user
11:52 08.07.2017.

Laičko razmišljanje: prije 30 godina si mogao na suncu ležati satima i nikom ništa, sada izlaskom iz hladovine gori koža, a temperature su bile i prije visoke ali u određeno godišnje doba, danas se ta granica gubi i sve više ide prema izmjeni dva doba. Za drugo dokaza nemamo pa vjerujemo ili ne onom što nam serviraju. Samo da su se promijenili društvo i ljudi i svijet u kojem živimo je činjenica: ima nas sve više i sve više resursa trebamo, a to što imamo na ovoj planeti je definirano i to je to!

VL
IL
ilijan
11:01 08.07.2017.

Naj bolje je kad kažu da živimo u nekom razdoblju globapnog zagrijanja a kad govore o naj višim izmjerenim temperarirama onda su te temperature iz 40 i 50 tih godona prošlog stoljeća!

VL
IL
ilijan
10:59 08.07.2017.

Posebno ovog ljeta...

VL
VE
vecehe
13:07 08.07.2017.

Pa treba senzacionalistički pisati da svake godine već se zna koji isti grebatori lakše dobiju lovu iz drzavnog proracuna,ali netreba izmisljati razne tuce i ostale nepogode, pa Hdz je na vlasti..izmusti će lovu za nepostojeće tuče u sred ljeta kao i svake godine.Vjerojatno slijedi brzo još 2 slike isćupanog cvijeća i baba koja nariće i eto love...

VL
DU
Deleted user
10:48 08.07.2017.

Ja sam uvjeren da nas ovi zloguki proroci plase bez razloga, sto se tice prirode jasno. Sto se tice njih upozorenja su potrebna, oni ipak sluze tami. Priroda ima svoju cud treba se prilagoditi a njihova vracanja s gnusanjem odbaciti.

VL
DU
Deleted user
11:29 08.07.2017.

Ta priča da će "do kraja stoljeća" ovakve temperature postati pravilo je bajka. Sve će biti puno brže i radikalnije. Za zainteresirane preporučam poslušati na YouTubeu klimatološkog stručnjaka imenom Guy Mcpherson, čut ćette puno realističnije prognoze o katastrofi koja nas čeka u idućih desetak godina.

VL
AL
alphazulu99
15:32 08.07.2017.

Najbolji su mi meteorolozi kao onaj Vakula. On zna da ce ovo biti najtoplije ljeto, ali ne zna kakvo ce biti vrijeme sutra.

VL
DH
dalibor.hren
11:02 08.07.2017.

Prepuni smo "stručnjaka"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.