Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jubilej

Velika obitelj - Bračni par iz Kanade dobio stoto unuče

'beba, baby, dijete obavezno potpisati photos.com'
''
30.12.2011.
u 21:38

Mali Henry deveto je dijete najstarijeg sina Viktora i Anete Urich, koji imaju ukupno 16 djece.

Kako popamtiti imena svih unuka ako ih imate stotinu? S tim će se problemom suočiti Viktor i Aneta Urich, bračni par iz Kanade, kojima je supruga njihovog sina Heinricha donijela jubilarno unuče, malog Henryja.

Kako piše Daily Herald-Tribune, Viktor i Aneta, koji su stari nešto više od šezdeset godina, u Kanadu su se doselili prije 17 godina i žive u Grande Prairieu. Imaju ukupno 16 djece, a Heinrich je najstariji. Viktor priznaje da se ponekad zbuni u ogromnom broju imena svoje unučadi, no, kako kaže, lakše je kad malo porastu. Otprilike pola ih ima kanadska imena, a pola ruska.

Henry je Heinrichu i Tatjani deveto dijete u manje od 13 godina. Unatoč velikom broju djece, Heinrich kaže kako nema financijskih problema s uzdržavanjem svoje obitelji.

- Ne pijemo i ne pušimo pa je svaki preostali novac namijenjen našoj obitelji - objašnjava Heinrich, dok Tatjana dodaje kako im s tolikom djecom nikad nije dosadno jer se stalno događa nešto zanimljivo.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mightymraz
21:59 30.12.2011.

Neka im je svima s srecom i neka im se rodi i 101 i 102 itd...samo neka su zdrava i sretan :)

JO
josmalopanestalo
16:36 31.12.2011.

sve je lako kad država plaća a kad bi moral sam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije