Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Velika Gorica: Upucao sina i suprugu nakon svađe

05.01.2014.
u 12:19

Muškarac je sina pogodio u bedro, a suprugu u ruku. Pucnjavi je prethodila svađa.

59-godišnji muškarac sinoć je u Velikoj Gorici vatrenim oružjem teško ozlijedio 29-godišnjaka i 60 godišnjakinju, izvijestila je PU zagrebačka.

Pokušaj ubojstva dogodio se u obiteljskoj kući u ulici Stjepana Filipovića Jape. Kako javljaju 24sata.hr muškarac je pištoljem pucao u svog sina i suprugu, a pucnjavi je prethodila svađa. Sina je pogodio u bedro, a suprugu u ruku.

Liječnička pomoć 29-godišnjaku pružena je u KBC Zagreb, a 60-godišnjakinji u Klinici za traumatologiju.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Komentara 3

DU
Deleted user
22:18 05.01.2014.

U sred Hrvatske Bosanec iz VL nam uvodi svoje riječi "upucati" koja i postoji u hrvatskom. Ali znači pucati više puta topom i konačno se upucati na pravu metu, pogoditi cilj upucavanjem.

Avatar __MAX__
__MAX__
16:32 05.01.2014.

Stanari javljaju da je to mirna i pobozna obitelj i uvjek pozdravljaju..........ja kazem iz poboznih obitelji najveci koljaci su se i stvorili....potvrdjeno u sva 3 rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije