Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKA IZJAVA

Velika Britanija, Francuska i Njemačka tvrde: Iran je odgovoran za napade u Saudijskoj Arabiji

Saudijska Arabija: Dronovima napadnuta naftna postrojenja
Foto: VIDEOS OBTAINED BY REUTERS/REUTERS/PIXSELL
1/3
23.09.2019.
u 22:51

- Došlo je vrijeme da Iran prihvati dugoročni okvir pregovora o svom nuklearnom programu, kao i o regionalnim sigurnosnim pitanjima, što uključuje raketne programe", kaže se u zajedničkoj izjavi triju vlada

Velika Britanija, Francuska i Njemačka objavile su u ponedjeljak da je jasno da je Iran odgovoran za napade na saudijska naftna postrojenja 14. rujna i pozvale su Teheran da pristane na pregovore o svojim nuklearnim i raketnim programima, te regionalnim sigurnosnim pitanjima.

"Došlo je vrijeme da Iran prihvati dugoročni okvir pregovora o svom nuklearnom programu, kao i o regionalnim sigurnosnim pitanjima, što uključuje raketne programe", kaže se u zajedničkoj izjavi triju vlada.

Ona je objavljena nakon susreta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, britanskog premijera Borisa Johnsona i njemačke kancelarke Angele Merkel na marginama Opće skupštine UN-a.

 

Komentara 13

Avatar intimus500
intimus500
06:05 24.09.2019.

M daj ... stvarno?!?! Pa nije moguce da ajatulah laze ... taj polkvareni zapad 😁😜😁😜

Avatar Viktor999
Viktor999
22:55 23.09.2019.

Čudi me da merkelica i macron nisu opet išli niz dlaku ajatolasima, šta će reći njihovi garavi ˝doktori i inženjeri˝i ostali maloumnici koji ih drže na vlasti😁😁😁

Avatar nekakav
nekakav
08:01 24.09.2019.

i rusija je bila kriva za trovanje u engleskoj, bivšeg dvostrukog špijuna, koji se u engleskoj nastavio baviti 'radom', a stanovao je, čudo jedno, jako blizu najvećeg engleskog centra za bojne otrove! nikakvog dokaza, zabranili kontakte sa svijetom, čovjek je u izolaciji. a 'otrovan' je bio jednim od najopasnijih otrova današnjice! i preživio, uz lošu medicinsku obradu! čudo!!! al politika je rekla da vjeruje, policija rekla da nema dokaza.. i tako, rusija kriva, sankcije ovakve i onakve.. sad još i ovo, iran je kriv. iran ne smije podupirati jednu stranu u građanskom ratu u jemenu, zapad i saudijci smiju. jer zapadni interes je jedini ispravan i legitiman, to znamo, ne.. saudijci smiju raketirati jemen, jemen nesmije uzvratiti. zapad smije saudijcima prodati oružje, iran ne smije 'svojima'. stvarno mislite da smo bedasti?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije