Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intenzivni pregovori
Povratak na članak

Britanija i EU postigli dogovor o uvjetima Brexita

Jutros u 7 sati u sjedište Europske komisije stigla je britanska premijerka Theresa May na sastanak s Junckerom, a prije toga tijekom noći trajali su intenzivni pregovori, što telefonski, što izravni, između Komisije, britanske i irske vlade.

Komentari 2

ST
stefj
10:36 08.12.2017.

A šteta, najviše WEB dućana i najbolje cijene imaju baš u UK (mislim na kupovinu unutar EU-a). Uz to, najlakše je otvoriti firmu, mali porezi za nerezidente, itd. To su puno koristili naši ljudi (freelanceri) jer im je bilo jednostavno i jeftinu poslovati... Naravno da država s toliko jednostavnim zakonima nije mogla ostati u EU. Irsku pokušavaju kazniti, a Vel. Britanija je otišla da ne mota mijenjati zakone i društvo...

VL
I1
ing-12345
16:45 08.12.2017.

VL list žašto ne pišete o izjavi Martina Shultza , predsjednika njemačkog SPD-a koji je jučer na konvenciji SPD-a rekaa da do 2025 godine treba osnovati Sjedinjen Države Europe a da one države koje budu glasale protiv toga treba izbaciti iz EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.