Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecanje

Velika borba novinara: Tko će pripremiti bolji lovački gulaš

branka i renata, gulas
VL
07.05.2011.
u 12:32

Nastupit će ekipe Večernjeg lista, Požeške kronike, radija Đakovo, Osijek, Sunčani sat II. programa HR-a, Zlatar, Glas Podravine, Vallis Aurea i Našice te meteorologa Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Ekipe Večernjeg lista, Požeške kronike, radija Đakovo, Osijek, Sunčani sat II. programa HR-a, Zlatar, Glas Podravine, Vallis Aurea i Našice te meteorologa Državnog hidrometeorološkog zavoda u nedjelju će se od 10 sati na kutjevačkom Trgu graševine boriti za kvalifikacije na 11. prvenstvo Hrvatske u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za novinare u organizaciji Agencije Primorsko jedro.

Domaćini, Grad Kutjevo i HRT Radio Osijek, novinare su ovog vikenda ugostili onako kako i priliči u Zlatnoj dolini – degustacijama u podrumima kutjevačkih vinara svjetskog glasa Ivana Enjingija i Vlade Krauthakera te starom podrumu Kutjeva d.d.

Za udoban smještaj novinarskih ekipa pobrinuli su se ljubazni djelatnici restorana-prenoćišta Schon Blick u Vetovu na papučkim obroncima.

Komentara 1

VR
vratićesevalter
18:20 08.05.2011.

Ako je u žiriju D.Mirković on će degustirati i ove kolegice na slici a ne samo gulaš i graševinu. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije