Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financije

Velika banka? Apsolutno - Splitska banka!

banka
Ivo Čagalj/Pixsell
08.03.2010.
u 12:04

Sve svoje financijske potrebe riješit ćete na jednome mjestu, bilo da se radi o otvaranju računa, karticama ili potrebi za brzim Ekspres gotovinskim kreditom.

Što banku čini velikom? Naših pola milijuna klijenata sigurno. Ili možda broj poslovnica? Splitska banka ih ima 125, od toga 20 samo u Zagrebu i okolici. Jedan kvart, jedna poslovnica! A uskoro ih za vas otvaramo još! Na svakom koraku, gdje god vi krenuli, želimo biti uz vas! Zato vam i dajemo mogućnost da novac bez naknade podignete na bilo kojem od preko 3000 bankomata u Hrvatskoj.  

Dolaskom u bilo koju od naših 125 poslovnica, bit ćete iznenađeni ponudom namijenjenom upravo vama!  

Sve svoje financijske potrebe riješit ćete na jednome mjestu, bilo da se radi o otvaranju računa, karticama ili potrebi za brzim Ekspres gotovinskim kreditom. A razmišljate li o vlastitoj nekretnini, za vas smo kreirali Stanko stambeni kredit. Povjerite li nam svoj novac, birajte između jedinstvenog Ritam štednog računa ili oročene štednje s osobnim osiguranjem na dar. Posebne pogodnosti uživaju studenti, mladi do 35 te klijenti s primanjima u Splitskoj banci.  

Otvorite li tekući račun u Splitskoj banci i na njega usmjerite svoja redovna primanja, odmah imate mogućnost dopuštenog prekoračenja i debitne kartice s osiguranjem od nezgode, a omogućujemo i zatvaranje minusa u drugim bankama kreditima po povoljnim kamatnim stopama. Vaš iznos dopuštenog prekoračenja po tekućem računu može dosegnuti i trostruki iznos vaših primanja, sve do čak 40.000 kuna. Toliko iznosi i maksimalni limit po standardnim Visa i MasterCard karticama, koji vam posebno odvojeno stoji na raspolaganju za sve vaše kupnje i podizanje gotovine. A naše Visa i MasterCard revolving kreditne kartice možete koristiti za kuponju na rate i na revolving kredit do 50.000 kuna.  

Vašu potrebu za hitnim financijskim sredstvima rješavamo dok kažete Ekspres. Imate li urednu dokumentaciju uz kreditni zahtjev, potrebno nam je samo 24 sata za odobrenje gotovinskog kredita! I sve to do 25.000 eura i uz rok otplate do 10 godina. Kamatne stope posebno su povoljne za mlade do 35!

Maštate li o savršenom domu, Stanko stambeni kredit vam stoji na raspolaganju za sve vaše financijske potrebe za nekretninama! U ponudi su krediti do 1.000.000 eura s rokom otplate i do 30 godina, uz izuzetno atraktivne kamatne stope! Mladi do 35 i oni s primanjima u Splitskoj banci imaju posebno povoljne uvjete kreditiranja. Jedan od važnih preduvjeta je da mjesečna primanja korisnika kredita budu veća od 2000 kn.

 Dođite i provjerite što Velika banka nudi za vas!

0800 21 00 21

www.splitskabanka.hr

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jankoprekobrda
14:11 08.03.2010.

Svaka strana banka posebito velika banka je zlo po Hrvatsko gospodarstvo, sve po onoj sto je veca to je zlo vece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije