Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslali još snaga

Traje velika akcija na Biokovu: HGSS-ovci stigli do mladića koji se izgubio. Izgleda da je bio u japankama

hgss
Foto: HGSS
1/4
15.09.2023.
u 09:21

Kada je HGSS stigao do njega, utvrdili su da se nalazi na izrazito nepristupačnoj lokaciji kuloar Potočine ispod Bukovca te da je pretrpio ozljede

HGSS Stanica Makarska zaprimila je jučer popodne dojavu o mlađem stranom državljaninu koji se izgubio na području Biokova i ne može se dalje samostalno kretati. Na teren su odmah izašle Stanice Split i Makarska .

Kada je HGSS stigao do njega, utvrdili su da se nalazi na izrazito nepristupačnoj lokaciji kuloar Potočine ispod Bukovca te da je pretrpio ozljede. Za sigurno spuštanje do prvih kuća potrebno je bilo savladati cca 550 metara visinske razlike, kažu HGSS-ovci.

VEZANI ČLANCI:

Priložili su i fotografije spašavanja, a na jednoj od njih vidi se i japanka. 

"U akciji spašavanja noćas je sudjelovalo 15 spašavatelja. Zbog izazovnih i opasnih uvjeta, posebice tijekom noći , dio spašavateljske ekipe prespavao je na Biokovu. Trenutačno se na teren upućuju dodatne snage iz Stanice Makarska, Split, Dubrovnik, Orebić i Šibenik. Molimo sve posjetitelje planina da budu oprezni, da nose adekvatnu opremu te da se informiraju o trenutačnim uvjetima prije nego što se upute u planine. Sigurnost je na prvom mjestu", objavio je HGSS na Facebooku.

VIDEO: HGSS se našalio na račun neuspjele provale: Sljedeći put nam se službeno obrati

 

Ključne riječi

Komentara 8

MO
montello
09:55 15.09.2023.

u japankama na biokovo? ma bravo

OL
olujasviholuja
09:55 15.09.2023.

Sad mu ispostviti račun

PE
pežo
13:00 15.09.2023.

Do kada će se tolerirati nečija glupost kao i porez koji se ne naplaćuje na nekretnine pa nam onda nabiju najviši PDV u okruženju jer ne naplaćuju ono što je u normalnim državama standard. Kod nas sirotinja financira svašta kaoao da smo najbogatija država u EU i šire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije