Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ STRAHA

Velik interes građana za oduzetu imovinu Darka Šarića

VILA4
PRESS
09.06.2010.
u 07:45

Na jučerašnjoj dražbi prodano je 110 od ponuđenih 250 predmeta: namještaja, bijele tehnike, audio i videouređaja i druge opreme.

Iako se špekuliralo da će strah spriječiti veći odziv građana na dražbu imovine srbijanskog kriminalca Darka Šarića, pojavilo se čak 400 zainteresiranih. Prvi su došli čak sat i pol prije zakazanog vremena.

Kako javlja B-92, na jučerašnjoj dražbi prodano je 110 od ponuđenih 250 predmeta: namještaja, bijele tehnike, audio i videouređaja i druge opreme koja je pripadala Šariću. Ukupno očekivanih 4,5 milijuna dinara dvostruko je premašeno. Prema riječima direktora Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom Jugoslava Stojiljkovića, prikupljeno je između sedam i osam milijuna dinara. Kako je naveo Stojiljković, cijene su licitacijom uvećane od tri do četiri puta u odnosu na početne.

Snimanje događanja nije bilo dopušteno zbog sigurnosti kupaca.
Za desetak dana  održat će se druga licitacija predmeta koji jučer nisu prodani.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
poirot
13:00 09.06.2010.

kakav kič,bože sačuvaj.Ovo liči nekakvom sakralnom objektu a ne spavaćoj sobi

MA
mališa
15:30 09.06.2010.

Država je ovde u sukobu interesa. Ima zadatak da sprečava kriminal, a ako ga ne spreči može od toga da ima koristi kao što se iz priloženog vidi.

AI
ac.i.de,
11:49 09.06.2010.

Mnogo će time da mu naškode, on ovo gleda iz nekog bazena okružen egzotičnim lepoticama i smeje se , sve je ovo šarena laža data narodu nebi li ih odvratili od pravih problema a to su političari koji su najveći kriminalci jer svakoga dana zavijaju u crno hiljade i hiljade jadnika koji ni krivi ni dužni svakoga dana ispaštaju zbog pohlepe i cinizma raznoraznih bitangi na vlasti širom Balkana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije