Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PUCNJAVE

Velićima zbog pucanja u braću Hudorović određen pritvor

oštarije (1)
Radio Mrežnica
24.10.2010.
u 14:11

Pucnjava se zbila nakon subotnjeg verbalnog sukoba dviju skupina u Otoku Oštarijskom, na natjecanju konja u vuči kladiva.

Protiv oca i sina Velić određen je pritvor u trajanju 30 dana. protiv starijeg Velića zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke, težine kaznenog djela i ostalih okolnosti, a protiv mlađeg zbog opasnosti od bjega i utjecaja na svjedoke.

Stariji Velić nije imao branitelja i branio se šutnjom, dok je njegov sin iznosio obranu a zastupa ga karlovački odvjetnik Mario Jutt. Od županijskog državnog odvjetništva očekuje se hoće li podnijeti zahtjev za provođenjem istrage, saznajemo od glasnogovornice županijskog suda u Karlovcu Alenke Laptalo

Braću Zdravka i Zorana Hudorovića teško je ranio Frane Velić (48), utvrdila je policijska istraga. Njegov 18-godišnji sin istog imena i prezimena optužen je zbog dovođenja u opasnost života i imovine. Privedeni su u nedjelju prijepodne istražnoj sutkinji Županijskog suda u Karlovcu Jasminki Jerinić- Mušnjak.

Ranjeni Karlovčani u subotnjoj pucnjavi u Otoku Oštarijskom srećom nisu podlegli teškim ozljedama. Zdravko Hudorović se oporavlja od prostrijelnih rana trbušne šupljine u Općoj bolnici Ogulin. Njegov brat Zoran Hudorović prevezen je u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica u Zagreb s ranama glave.

Incident se zbio nakon subotnjeg verbalnog sukoba dviju skupina u Otoku Oštarijskom, na natjecanju konja u vuči kladiva. Oko 13.05 braća Hudorović, stari 21 i 23 godine, teško su ranjeni. Ispucana su tri hica, od kojih je jedan mlađi Velić ispucao u zrak. Po ranjavanju, počinitelj je sa sinom i još trojicom pobjegao BMW-om X5. Međutim, već u 13.30 uhićeni su na Ilovcu, na ulasku u Karlovac. Policija je kod uhićenih pronašla pištolj iz kojeg je pucano.

– Motiv pokušaja ubojstva je dugogodišnji spor dviju obitelji – kaže policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave karlovačke Andreja Lenard.

Ključne riječi

Komentara 12

JA
jadniste
14:23 24.10.2010.

Smece cigansko.....sad im treba pretrest sve kuce u svakom plemenu diljem hrvatske da se vidi koliko jos ima oruzja....

GU
gustavson
15:09 24.10.2010.

opet ovaj jadnik,koji si ti katolik, ljubi bližnjeg svog zar si zaboravio ili nikad nisi ni naučio a svi ljudi su ti bližnji.kod hrvata ima više oružja nego kod roma .ko si ti, dali si se ikad zapitao i koje su tvoje vrjednosti ako ih uopće imaš.kad je bog djelio pamet ti si očito zalutao u red sa majmunima.ali ima ti pomoći putuj malo obrazuj se nauči nešto o životu idi u crkvu posavjetuj se sa svjećenikom a ako neide ima ustanova za lječenje bijesa i nezadovoljstva .puno pozdrava i skori oporavak,PS.možda ipak od tebe postane čovjek

ER
erp
16:01 24.10.2010.

užas koliko mržnje u par rečenica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije