NAKON SASTANKA S OCEM
Povratak na članak

Veleposlanik Biščević: Srpska policija će nam se obratiti ako će biti potrebna pomoć hrvatske policije

– Najteže je prevladati ovaj period s ljudske strane, u okruženju u kojem je toliko medijskih špekulacija – smatra Biščević

Komentari 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:08 05.01.2022.

Samo neka nas još taj ne spašava,

VL
DA
danijelrukavina4
15:52 05.01.2022.

Zamoliti našeg gosp. Lazarevića ( naravno, ako bi čovjek htio pomoći, jer je u mirovini ), neka si sam odabere ekipu i neka odu pomoći. Puno je tu nelogičnosti, puno raznih saznanja ( imam osjećaj da se neke stvari "plasiraju"" samo da bi se nešto sakrilo ). Gospodin načelnik Vladica, u intervjuu čovjek stvarno zna i temperaturu vode, i brzinu vode i optičke varke i boju ograde da je prefarbana. Ne znam da li zna tko su uopće vlasnici tih klubova, na njegovom terenu. Ne vjerujem da zna ( a mislim da bi morao znati, po opisu svog posla i pozicije na kojoj se nalazi), ali dobro zna da je ministar policije ( to je valjda Vulin) dao specijalno naređenje da se pojačano istražuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.