Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabra veleposlanica

Kladila se da će skupiti 10.000 lajkova. Ovo je napravila jer je imala pravo!

Susan Blankhart
Foto: Embassy of the Netherlands in Sudan
23.11.2015.
u 13:06

Susan Blankhart (63) rekla je da će zaplivati u Nilu ako stranica bude imala 10.000 lajkova, što se i dogodilo

Veleposlanica Nizozemske u Sudanu zaplivala je prošloga vikenda u Nilu u Kartumu, nakon što je dobila okladu vezanu uz lajkanje Facebook stranice svoje ambasade.

Susan Blankhart (63) rekla je da će zaplivati u Nilu ako stranica bude imala 10.000 lajkova, što se i dogodilo.

U narančastom kupaćem kostimu, da se vidi iz koje zemlje dolazi, uz logo ambasade, plivala je nekoliko stotina metara u Nilu, uz šest Nizozemki i sedam Sudanki. Zaradila je veliki pljesak okupljenih koji su ju bodrili  s obale.

Četrnaest žena željelo je plivajući u vodama Nila upozoriti i na ravnopravnost sudanskih žena. Budnim okom su ih u čamcima pratili sudanski spasioci.

 

>> Pijani mladić zbog oklade usred noći išao preplivati riječku luku

Komentara 1

DU
Deleted user
14:00 23.11.2015.

Jesenti milu biguluicu, jednostavno ne znam što bih počeo s tom viješću da je negdje netko za nešto skupio 10.000 "lajkova" i onda potom plivao nekoliko stotina metara u rijeci. Kakva je to uopće vijest i čemu služi? Ima lii koga na ovom portalu tko bi me mogao prosvijetliti u s tim u vezi? Unaprijed mu hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije