Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!
Povratak na članak

Mirisala je na meso: Vegan napao djevojku staklenom bocom

- Mislila sam da me volio, ali nastojao je kontrolirati gotovo svaki aspekt mojeg života. Nikad nisam željela biti veganka ili čak vegetarijanka, ali zbog njega osjećala sam se kao da to moram biti - navela je.

Komentari 7

TA
Tackrla
13:54 04.05.2020.

Agresivni vegan, nezaposlen, parazit. Da zivi u Zagrebu sto posto bi studirao na filozofskom

VL
RE
reborn
14:15 04.05.2020.

S obzirom na počinjeno djelo očigledno mu je veganstvo uzeto kao olakšavajuća okolnost pa je dobio samo simboličnu kaznu društveno-korisnog rada. U protivnom, da se umjesto za prava životinja bori za prava nerođene djece, tretiralo bi ga se kao poremećenog psihopatu koji je staklenom bocom pokušao nekog ubiti i sud bi mu prilijepio višegodišnju zatvorsku kaznu.

VL
IG
igorl
16:09 04.05.2020.

Fin neki momak. Nezaposlen, vegan, militantan, posesivan. Jasno mi je zasto je djevojka otrpila sporadicne batine da zadrzi takav ulov.

VL
ST
stefj
13:48 04.05.2020.

Veganstvo i vegetarijanstvo je zapravo stanje psihe, izbor potaknut nekim stresom, odnosno traumom u životu...

VL
BE
Beskucnik
08:35 05.05.2020.

Kad SDP ov ministar Lalovac pretuce zenu a ona nazove medije i Babe svi joj poklope slusalicu ,a policija joj zaprijeti , jedino u Bujici dobije zena priliku da isprica svoju pricu , uporno se kroz sve mainstream medije radidi oblikovanje drustva , istina se moze cuti samo na lokalnoj televiziji , sve ostalo financira otvoreno drustvo a nadziru iz Brussela

VL
Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:33 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.