Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Većini Hrvata, Srba i Bošnjaka ni na kraj pameti nije vraćati se u kaos

Tko bi među Hrvatima u Bosni i Hercegovini danas bio toliko lud staviti glavu u torbu samo da bi se na koncu našli u državi u kojoj bi bili demografski i politički još beznačajniji nego što su danas

Komentari 7

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:18 22.04.2021.

I što je ovaj napisao drugačije nego ja u postu ispod karte kada je prvi put objavljena? Ratovati za komadanje? Jesu li Hrvati iz BiH imali izbora za što će ratovati u Domovinskom ratu? Moj post je obrisan i dobio sam crveni karton. Hrvati se ne trebaju boriti za cjelovitost BiH niti pomagati Bošnjacima u eventualnom ratu sa Srbima. Točka.

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:35 22.04.2021.

Zapad mora nas držati stalnlo na klupi ovusnosti i u kaosu napetosti.

VL
DU
Deleted user
09:44 22.04.2021.

Pa netreba kaos.Lijepo se rastanemo na papiru ko ljudi..Ko SSSR,ko Čehoslovačka

VL
AN
Antonio1952
21:48 22.04.2021.

Tesko ce sada biti rata, prazna ne puca a i naivni takozvani borci vide kako su prosli u proslom ratu. Nema se vise sta pljackat jer banke i sve bitno drze stranci koji ce dobro cuvati svoje.

VL
ČI
ČistiHrvat
10:20 22.04.2021.

Većinu Hrvata, Bošnjaka i Srba nitko ništa ne pita, nego se pojavi Arkan, Mladić, Tuđman i Milošević i ostali više nemaju izbora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.