Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Matijević:
Povratak na članak

Mladi urednik koji je promijenio studentsku scenu: Vodeće institucije Sveučilišta u Zagrebu su antistudentske

“Poznajem sve više mladih koji odustaju od formalnog obrazovanja. Ne bude li bitnih promjena, fakultetska diploma sve će manje vrijediti jer je bitno koliko realno znate, a ne što piše na papiru i koliko ste petica bubajući imali"

Komentari 9

JM
Jean-Michel_Nicolier
16:32 10.01.2017.

Da mladi gospon želi dobro studentima i znanju, zagovarao bi pluralizam na sveučilištu i privatno školstvo. Ako je netko isključiv u ovoj državi, onda su to ljevičarska legla na filozofskom i politologiji koja se i dalje drže svoje lažne povijesti i krive ideologije kojom nas maltretiraju od 45.-e naovamo.

VL
BO
Boljava
19:40 10.01.2017.

Svaka čast na načelnoj inicijativi i realizaciji portala takvoga sadržaja, ali ne znam je li ovaj mladić samo neupućen u materiju kojom se bavi ili običan jeftini manipulator, jer kako drugačije objasniti vijesti koje svjesno plasira preko svoga portala, a koje nemaju veze sa stvarnim stanjem stvari, poput npr. ove: http://www.srednja.hr/Studenti/Vijesti/Objavljeni-rezultati-natjecaja-za-drzavnu-stipendiju-20162017 Tu se navodi da su "za ovo pravovremeno raspisivanje natječaja i objavu rezultata zaslužne studentice Espi Tomičić i Dorotea Šušak koje su danima prosvjedovale ispred MZO-a, sve dok tadašnji ministar Šustar nije prihvatio njihov prijedlog za izmjenom pravilnika", što je notorna glupost, jer je takvo rješenje unutar tadašnjega MZOS-a predloženo i usvojeno još prije negoli su dotične studentice krenule u prosvjed, ali to valjda nije dovoljno atraktivno, urbano, kul i napredno, jer kako će tamo neki državni dužnosnici (čitaj: kriminalci, ljigavci ili u najmanju ruku nesposobnjakovići) iz HDZ-a biti zaslužni za takvo što i ići na ruku studentima, pored studentskih aktivista koji su a priori dobronamjerni, nepotkupljivi, slobodoumni, čista srca i uma... Hrvatsko stanje uma - crno-bijeli svijet. :)

VL
DK
domagoj.kalnicki
15:12 10.01.2017.

Moj braco ti si jugosloven a ovo je Hrvatska i ostati će HRVATSKA - zapamti u svojoj izdajničkoj glavi.

VL
SE
sestrićna
15:30 10.01.2017.

na fakultetima vlada još uvijek ista partijska ekipa..70% profesora je partija iznjedrila..

VL
DH
dalibor.hren
17:26 10.01.2017.

Sad su niske temperature i zraka i vode! Molim te, daj malo zaroni!!!

VL
Avatar Vuk-sljemenski
Vuk-sljemenski
15:33 10.01.2017.

👍

VL
KA
katatonia
13:26 10.01.2017.

Odličan članak!

VL
DU
Deleted user
13:20 10.01.2017.

Svaka čast, dečko! Molim, više ovakvih tekstova, a manje o pevaljkama, političarima i WW2. Tenkju!

VL
SC
schwertransport
14:31 10.01.2017.

A je dober članek

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.