Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afrički propovjednik

Veći je prorok i od Nostradamusa, predvidio je smrt princeze Diane, Michaela Jacksona i Stevea Jobsa

T.B. Joshua
Foto: Screenshot YouTube
1/2
28.01.2017.
u 13:15

Temitope Balogun Joshua, poznatiji kao T. B. Joshua, pastor iz Nigerije, bolji je prorok i od Nostradamusa

Temitope Balogun Joshua, poznatiji kao T. B. Joshua, pastor iz Nigerije, bolji je prorok i od Nostradamusa. Naime, on tvrdi kako je predvidio smrt princeze Diane, Michaela Jacksona i Stevea Jobsa, kao i nestanak zrakoplova na letu MH370, jačanje ISIL-a, Al-Qa'ide, napade u Parizu 2015. godine i napad 2016. godine u Bruxellesu.

On je osnivač crkve svih nacija (SCOAN), ima dva i pol milijuna sljedbenika na Facebooku i vrlo je popularan propovjednik u Africi.

On je 6. srpnja 1997. godine prorekao smrt princeze Dijane.

– Umrijet će poznata osoba. Znam tko je ona i kada će se to dogoditi. Past će zvijezda, svijet će se šokirati. Ona je mlada osoba. Njezina smrt će potresti cijeli svijet. Je li to Diana? – rekao je u jednoj propovijedi Joshua.

On je 4. siječnja 2009. godine rekao kako će jedna velika zvijezda doći na putovanje bez povratka.

– Molite se za tu osobu. Kada se dogodi, znat ćete da se dogodilo. On je premlad da bi otišao – rekao je mjesec i pol dana kasnije. Michael Jackson umro je 25. srpnja 2009. godine.

T. B. Joshua rekao je i kako će Hillary Clinton pobijediti na izborima u Americi, no kada je pobijedio Donald Trump, Joshua se opravdao kako je rekao da će Hillary osvojiti više glasova. 

>> Samozvani prorok smak svijeta pomaknuo za 21. listopada

Ključne riječi

Komentara 7

CA
cavecanem
14:00 28.01.2017.

Pa dobro nije li vam bar malo neugodno pisati ovakve gluposti?

BE
beitsche
13:52 28.01.2017.

Dobar je nema govora,.Dan nakon dogodenog u stanju je prepricati isti dogadaj sa 100postotnom tocnoscu,,

Avatar blackula9
blackula9
13:34 28.01.2017.

Neš ti mudrosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije