Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD U MRAKU

Veći dio Splita ostao bez struje, HEP: Došlo je do kvara na trafostanici Sućidar

Zbog kvara na prekidaču, pola Splita bez struje
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
27.11.2021.
u 21:37

Sve službe odmah su izašle na terenu, naveli su iz Ravnateljstva CZ.

Zbog kvara na trafostanici Sućidar u subotu navečer je bez električne energije neko vrijeme ostala jedna petina Splita u južnim dijelovima grada, među kojima i splitska bolnica na Firulama izvijestili su iz HEP-a Split.

'Bolnica na Firulama bila je bez električne struje oko 40-ak minut i to vrijeme je radila pomoću agregat. Nastojali smo prilikom popravke trafostanice da bolnica prva dobije struju i u tomu smo  uspjeli", rekao je Hini dežurni u HEP-u  Split.

Većina područja u gradu koja su ostale bez struje, počela su je dobivati oko dva sata nakon nestanka, rekao je dežurni u HEP-u.

Iz Ravnateljstva Civilne zaštite večeras su na Tweetu izvijestili da je tijekom nestanka struje  Županijski centar 112 Split primao veliki broj poziva građana, a jedan dio građana je ostao zaglavljen u liftovima zgrada. 

Sve službe odmah su izašle na terenu, naveli su iz Ravnateljstva CZ.

>> VIDEO Obilna kiša izazvala bujične poplave u Splitu, DHMZ izdao upozorenje

Ključne riječi

Komentara 5

BO
bolnaistina
22:07 27.11.2021.

As ti gospe, a e a bit će dice za 9 miseci.

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
22:49 27.11.2021.

Afrika sa strujom ostala bez struje :(

DU
Deleted user
22:10 27.11.2021.

Ma upalili lampice na zrinjevcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije