Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP STRANICE

Vecernji.hr je 4. najčitaniji portal u Hrvatskoj!

redizajn portala
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
16.05.2014.
u 17:55

Prema istraživanju gemiusAudience, portal Vecernji.hr u travnju je posjetilo 848.830 stvarnih korisnika

Prema istraživanju gemiusAudience, u travnju je Vecernji.hr čitalo čak 848.830 jedinstvenih korisnika,  što ga je svrstalo u TOP 5 najčitanijih portala u Hrvatskoj!

Rezultati istraživanja za travanj 2014. godine dokazuju kako portal Vecernji.hr i dalje ruši rekorde čitanosti!  U odnosu na ožujak, zabilježen je rast od 1,39% te ga sad prati 848 830 posjetitelja! Doseg portala je porastao za 2,30% te sada obuhvaća 35,28% hrvatske internetske populacije!

Ovaj porast u čitanosti rezultat je ispunjavanja želja i potreba naših čitatelja. Kontinuirano radimo i osluškujemo vaše potrebe kako bismo vam ponudili novi sadržaj, a vi nam to zadovoljstvo vraćate time što nas svakodnevno pratite. Hvala vam na vjernosti i podršci koju nam pružate te vas pozivamo da i dalje budete s nama, a mi ćemo se i dalje truditi da opravdamo vaše povjerenje te da među prvima vama, našim čitateljima, ponudimo kvalitetan i vjerodostojan sadržaj!

Istraživanje gemiusAudience provodi Gemius S.A. U istraživanju sudjeluje više od 140 stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve  relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe.

Podaci ovog, za sada jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web-stranica, usporedivi su i javno dostupni na web-adresi: www.audience.com.hr/.

Komentara 17

MT
Mr Tyrolix
22:02 16.05.2014.

Kad vidim da je 24 sata najcitaniji portal u HR, ova opca situacija me ne cudi nimalo...

DU
Deleted user
19:29 16.05.2014.

Vecernji se popravlja danas mozete pisati i komentirati puno toga sto prije par godina niste mogli.Koliko se vi otvarate prema slobodi pisane rijeci toliko vas sve vise citatelja cita.Vratite Dujmovica najboljeg kolumnistu.

HR
Hrvatska3014
18:43 16.05.2014.

Vašem glavnom šefu bi trebalo biti jasno da nam fali Vijesnik. Da nam nedostaje istina. Da nam nedostaju novine na koje se možemo osloniti bez da moramo čitati između redova kako nam nebi uvaljali PR za nekoga ili nešto. UU RH sve i jedna novina radi za nekoga (političara, tajnu službu, korporacije...) Da sam urednik VL okrenuo bih brod prema istinskim novinskim vrijednostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije