Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Styria je i dalje bez premca

Večernji.hr ostvario odlične rezultate u kolovozu

Portal Vecernji.hr
Foto: Vecernji.hr
18.09.2015.
u 14:48

U top 4 čak tri Styrijina portala

Večernji.hr se u kolovozu s više od 13.000.000 posjetitelja smjestio na čak 3. mjesto kada su u pitanju newsportali u Hrvatskoj. S porastom od 346.272 čitatelja bolje se pozicionirao i kada je riječ o posjetiteljima s mobilnih uređaja, što potpuno opravdava titulu prvog responsive news portala u Hrvatskoj.

Večernji.hr hrvatski je news portal uz pomoć kojega posjetitelji mogu pregledavati sve vijesti iz Hrvatske i svijeta na jednom mjestu. Nudi aktualne teme i zanimljiv sadržaj, a osim toga, čitatelji imaju mogućnost i online čitanja naših novih luksuznih magazina na čak 100 stranica.

Ovi rezultati, naravno, ne bi bili mogući bez naših čitatelja kojima zahvaljujemo na podršci. Pozivamo vas da nas i dalje pratite, a mi ćemo se truditi i dalje pružati kvalitetan i zanimljiv sadržaj kakav zaslužujete. Nikako nemojte zaboraviti ni ekskluzivne vijesti, reportaže, specijale, intervjue... i mnogo više – što nudi Premium.

Styria je i dalje bez premca

I ostale digitalne platforme Styria grupe pokazuju zavidne rezultate. Naime, s rastom od 31.541 jedinstvenog posjetitelja, 24sata.hr prvi je po broju posjetitelja, dok je njuškalo.hr na trećem mjestu s rastom od 21.341 posjetitelja.

Istraživanje gemiusAudience provodi Gemius S.A. U istraživanju sudjeluje više od 140 stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije