Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VECERNJI.BA

Vecernji.ba - jednostavno novi

vecernjiba
VL Foto
24.05.2010.
u 12:18

Redizajnirano internetsko izdanje Večernjeg lista BiH nastavak je uspješnog rada. Vecernji.ba je mjesto gdje sigurno možete najbrže doći do točnih vijesti.

Nakon što je redizajniran naš portal Vecernji.hr, i portal Vecernji.ba uskočio je u novo ruho. Nova, poboljšana verzija našega portala ubuduće će mnogobrojnim čitateljima iz zemlje i inozemstva svakodnevno donositi vijesti iz javnog i političkog života, kao i iz crne kronike, sporta, kulture, scene... u Bosni i Hercegovini.

Kroz internetsko izdanje Večernjeg lista BiH naš novinarski tim i dalje će javnosti predstavljati brojne analize, najzanimljivije intervjue, a vjerujemo da će veliku pozornost naših čitatelja privući videoprilozi, kao i fotogalerija sa svih glavnih događaja u zemlji, regiji i šire.

Vecernji.ba je i mjesto gdje sigurno možete najbrže do točnih vijesti. Unapređenje internetskog izdanja Večernjeg lista BiH ujedno je odgovor na brojne zahtjeve iz dijaspore od ljudi koji su preko Večernjeg lista htjeli doznati što se događa na ovim prostorima. Jačanje angažmana na internetskom izdanju Večernjeg lista BiH ujedno je i potvrda uspješnog rada tiskanoga bosanskohercegovačkog izdanja koje već godinama bilježi pozitivne pomake u poslovanju. Ne sumnjamo da ćemo kvalitetnim radom opravdati očekivanja svih vas, ali se također nadamo da će nam naši čitatelji svojim prijedlozima i kritikama pomoći da naše internetsko izdanje, kao što je to već godinama tiskano izdanje, bude jedan od najrelevantnijih medija u državi.

Naš dosadašnji rad, pozitivni pomaci i želja za daljnjim napredovanjem jamstvo su još većeg uspjeha u budućnosti. Zato vas pozivamo, dragi čitatelji, da osim tiskanog izdanja Večernjeg lista budete dio našega internetskog izdanja. Sigurni smo da vas nećemo iznevjeriti!

Ključne riječi

Komentara 3

ME
medmed
13:37 24.05.2010.

a koja će tek tamo biti cenzura, tamo će biti 16 admina kako bi uređivali stranice i onda će ispasti kao svi vole svako svakoga sve je divno i krasno, bit će prijedloga kako izbrisati nacionalnosti, kako dovesti partiju na čelo , kako će bratstvo i jedinstvo biti glavne odrednice samoopstojnosti jedinstvene nezavisne samostalne nefederativne države bosne rosne

Avatar Romano37
Romano37
12:13 25.05.2010.

Dragi Hercegovci, smanjenim brojem zastupnika u Saboru, hdz vam je isposlovao ovo velebno redizajnirano izdanje Večernj.ba. Eto, pored toliko loših i jedna dobra vijest

VU
vucko
13:25 27.05.2010.

mbi- zar bi te boljelo da si napisao - Dragi Hrvati u Hercegovini ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije