Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO RUKOMETAŠA
Povratak na članak

Večernji uživo iz Skopja: Predao se ubojica Denisa Tota, ali neke stvari još su nerazjašnjene

Denis Tot jučer je pokopan u rodnom Đakovu. Još uvijek ima nerazjašnjenih stvari u ovome slučaju koji od početka prate dvije verzije priče.

Komentari 3

PA
pavlov
10:21 13.04.2022.

Svakom tko je igrao ili radio u Južnoj Italiji odmah kažu da se u lokalce ne dira nikada pa ni tada, osobito ne u lokalne djevojke i žene, da ti onda ne bi došli ćaća i braća pod prozor.... Jerrrr ako mu okaljaš čast i ugled u zajednici, ima da te nema, pa makar taj bio najveća sirotinja u selu. Jedino naše razvlači svako tko stigne...

VL
RA
radolizem
10:05 13.04.2022.

Tužna priča. Ono što nije normalno je da sportaš sam izlazi srijedom do 3 sata ujutro. To mi nekako odudara od neke normalne sportske priče. Ubojstvo je zločin, a ubojice treba najoštrije sankcionirati, ali sportaši ne bi trebali ići po tim rupčagama na Balkanu i to još preko tjedna. Po meni, to su neki nerazjašnjeni računi koji su nažalost završili ubojstvom.

VL
OL
oLo
10:11 13.04.2022.

Sto je radio sa dilerom u sitnim satima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.