Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedmi dan ne zna se gdje je mladi splićanin
Povratak na članak

Večernji u Beogradu: Uvjeti su sve teži. Bez obzira na blagdane potraga za Matejem će se intenzivno nastaviti

Uvjeti na terenu su sve teži i teži. Danas je pravoslavni Badnjak, naoblačilo se. počeo je puhati hladan vjetar, na šetnici je puno manje ljudi. Dodatni problem je i porast vodostaja rijeke Save, ali i mutna i hladna voda, javlja reporter Večernjeg lista Branimir Bradarić

Komentari 10

ZJ
Zjako
11:35 06.01.2022.

Poslje 7 dana mogu ga tražiti na Đerdapu.

VL
PR
prokurator
13:54 06.01.2022.

neka mediji malo ohlade. nakon tjedan dana dečko nažalost više nije živ, prestanite pumpati vijesti 3x dnevno, nema se što izvještavati.

VL
Avatar Joja
Joja
11:18 06.01.2022.

Trazu Mateja a naci ce Novaka

VL
Avatar Joja
Joja
11:52 06.01.2022.

Lik se napio sto mu je i bio cilj i svi ga vidjeli pijanog i sad potraga ko da se Papa izgubio

VL
BO
BožurKiM
11:29 06.01.2022.

"Mladići su prema njegovim rečima konzumirali opijate od kojih je najopasniji narkotik "spid"." izjava policijskog starešine koji je uklkučen u potragu za Matejem. Čitavo vreme pišem da je u pitanju dilerska fora i problem sa reketom droga u Gotiku...najebo dečko, jasno je bilo ko dan u početku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.