Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan epilog

Večernji pomogao: Sociologinja napokon dobila posao

Ivana Pinter-Kudeljnjak
D. Špehar/VLM
24.09.2009.
u 20:53

Idući tjedan, nakon sedmogodišnjeg mučenja s pronalaskom pravog posla, Ivana će početi raditi kao referentica prodaje tvrtke V.S.V., ovlaštenog partnera H1 Telekoma.

Večernjakova priča o Bjelovarčanki Ivani Pinter-Kudeljnjak, nezaposlenoj samohranoj majci s diplomom sociologije i kroatistike, danas je dobila najbolji mogući epilog.

"Kao stvorena za nas"

Idući tjedan, nakon sedmogodišnjeg mučenja s pronalaskom pravog posla, Ivana će početi raditi kao referentica prodaje tvrtke V.S.V., ovlaštenog partnera H1 Telekoma.

U priču o Ivaninoj potrazi za izvorom prihoda kojima bi mogla osigurati pristojan život sebi i dvojici sinova od četiri i sedam godina te o spremnosti da prihvati i posao koji nije iz njezine struke uključila se direktorica tvrtke V.S.V. Elizabeta Seibert Brlek. Prepoznala je kvalitetnog čovjeka te se javila u Večernji. Potegnuvši iz Petrinje, gdje je sjedište te tvrtke, danas se našla u Bjelovaru te s Ivanom sklopila poslovni dogovor.

– U Bjelovaru sam već razgovarala s nekoliko kandidata jer planiramo širenje tvrtke na ovaj kraj, ali nisu odgovarali zahtjevima. Ivana je kao stvorena za ono što tražimo.

Riječ je o zanimljivom i dobro plaćenom poslu te sam sigurna kako će nakon edukacije Ivana biti uspješna – rekla je direktorica. Ivana je bez dvojbi prihvatila ponudu. Njezina će plaća biti 5000 kuna, pa i više, ovisno o rezultatima. Time je više nego zadovoljna, jer, nakon što je samo šest mjeseci radila u struci u školi, pa kratko u knjižnici, i potom konobarila za mizeran novac, ostala je bez posla i doživjela da su je odbili za posao čistačice zbog prekvalificiranosti.

Zadovoljni i roditelji

– Nakon tolikih zatvorenih vrata o koja sam udarala, ovo je najljepše što mi se moglo dogoditi. Od sreće skaču i moji sinovi, ali i roditelji, bez čije potpore ne bih sve ovo mogla preživjeti – veli Ivana.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
12:36 25.09.2009.

Hvala \"admine\"...istina boli, ha?! Ovo je moje posljednje javljanje na vecernjak, pod ovim nickom a i inace. Vecernjak ionak nije vrijedan da se ista komentira jer ste postali senzacionisticki balkanski babotracerski \"Revolver-Blatt\" koji ne stuje niciju privatnu sferu. A ak mi totalno dopiz...e ima i drugih online novina, bok!

Avatar Azriel
Azriel
22:16 24.09.2009.

pa da, čovjek vam lijepo kaže, neznam kaj mu stiščete minuse.... Uotalom otkuda VL-u pravo spominjati samo neke slučajeve, kad znamo koliko je nezaposlenih osoba koje teško žive. Osnujte zavod za zapošljavanje pa se bavite time poslom. Neupućeni čitatelj sa strane može misliti da dotična ima nekog frenda sa faksa u VL-u koji je odradio uslugu.. Hebate i mi bi se borili protiv nepotizma i korupcije... baš nam ide, jelda?

OB
-obrisani-
23:18 24.09.2009.

jel bu i tata dobil posel? a di j to on sada? na godišnjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije