Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspomena na Vukovar

Večernji list paketom darova za čitatelje odaje počast gradu heroju

Prilog o Vukovaru
Foto: VL
1/2
17.11.2018.
u 18:50

Vukovar zaslužuje posebno mjesto u hrvatskoj povijesti. Iz onoga što se događalo 1991. možemo puno naučiti o junaštvu, ali i posljedicama rata

Ni dvadeset sedam godina od pada grada koji je do zadnjeg trenutka prkosio agresiji rane još nisu zacijeljele. Vukovar zaslužuje sreću i zaborav teške prošlosti, ali sjećanje na veliko herojstvo njegovih građana ne smije izblijedjeti. Večernji list svoj će doprinos sjećanju na Vukovar dati u nedjelju 18. studenoga poklon-paketom za čitatelje.

Paket će sadržavati bogat prilog o Vukovaru, u kojem će se moći pročitati svjedočanstva, reportaže i priče iz tog za Vukovar tragičnog razdoblja. U paketu vas očekuje i naljepnica s obilježjima legendarne 204. vukovarske brigade koja je branila Vukovar, a čija je požrtvovnost, unatoč porazu, odjeknula glasnije od mnogih pobjeda. Konačno, za sve koji će otići u Vukovar odati počast gadu heroju tu je i vodič po memorijalnim mjestima, s kratkim opisima, fotografijama i kartom. Međutim - požurite jer su količine vodiča ograničene.

Poklon-paket u spomen na Vukovar pronađite u nedjelju 18. studenoga i zajedno s Večernjim listom prisjetite se junaštva grada heroja, njegovih palih boraca i građana, kako buduće generacije ovakav sukob i stradanje ne bi morale proživjeti.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije