Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađujuće temperature
Povratak na članak

Večernjakova novinarka na krajnjem sjeveru Europe: 'Ništa se ne vidi. Nitko nam neće vjerovati da smo tu bili'

Gotovo 9000 kilometara dugo putovanje (8100 kilometara cestom, ostalo morem) na krajnji sjever Europe, osim prirodnih divota Norveške, Švedske, Finske i Danske, kulture i običaja drevnog naroda Saama (Laponci ili Sami) te Nordkappa, krajnje sjeverne točke Europe, koja to zapravo uopće nije, pokazalo mi je i funkcioniranje klimatskih promjena na djelu. Početak kolovoza na sjeveru Europe trebao bi značiti da se temperature ne penju više od 15 stupnjeva, no ovog ljeta to nije bio slučaj...

Komentari 2

RO
RokiBarberis
08:02 24.08.2022.

Čitam tekst jer sam i ja bila na Nordkappu baš početkom kolovoza i moram reagirati na netočnu činjenicu koju ste naveli u tekstu. Do pravog bradonje može doći apsolutno svaka osoba koja želi i nije istina da mora ući soloo ( mi smo uši u paru) kao i mama s djetetom prije nas te biciklisti iza nas. Istina je da slikanje i video rade vilenjaci, no apsolutno vas nitko ne tjera da nakon kraćeg razgovora s Djedom morate kupiti sliku/video. Ako pak to želite, imate tri opcije; malu sliku u omotu vam vilenjaci mogu izraditi za 15 eura, veliku sliku u omotu za 25, a video i downloadiranje slika u periodu 400 dana možete kupiti za 40 eura. Susret s Djedom je jedinstven doživljaj i izgleda onako kako smo si ga kao djeca u glavi zamišljali pa taj osjećaj ukoliko ga želim /želite imati uhvaćenog vječno na fotografiji vrijedi taj novac.

VL
DU
Deleted user
05:53 24.08.2022.

Mogla si navratiti na kavu kad di već bila na sjeveru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.