Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE SVE POČELO...
Povratak na članak

VIDEO Pogledajte dokumentarac povodom tisućitog broja Obzora Večernjeg lista

Ove subote izašao je tisućiti broj Večernjakova priloga Obzor koji je kontinuirano na tržištu već gotovo 20 godina

Komentari 2

Avatar horuk
horuk
10:48 05.01.2023.

Da "spoj različitih mišljenja" Jedna ideologija zastupljena 80%, druga 15, treća 5%. pa da, nitko nije rekao spoj ravnopravno i u narodu zastupljenih mišljenja. Nego eto, dopuštena sva mišljenja ali dominira samo jedna ideologija. Uz to u komentarima ako see netko predstavi kao Slovenac ili Srbin onda ima pravo na vrijeđanje Hrvata, Hrvati ne smiju ni približno odgovoriti. Slika i prilika kako ta jedna dominantna ideologija u hrvatskom novinarstvu dozvoljava "različita mišljenja".

VL
Avatar R2D2
R2D2
15:10 07.01.2023.

Možda ste trebalo napisati "hiljaditog" broja, onako u mentalnom duhu ovog portala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.