Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALI IPAK SE ZAPOSLIO

Večernjakov bloger ispao iz utrke za 'najbolji posao na svijetu'

perko
Anto Magzan/PIXSELL
22.10.2013.
u 15:01

Život ide dalje, ova stranica ide dalje, naša avantura ide dalje - sudbina je htjela da prije par dana Mare i ja dobijemo ponudu za rad u jednom hostelu na peruanskoj obali, piše Perko

Večernjakov bloger Tomislav Perko nije uspio ući u uži izbor na natječaju za kandidata za putovanje oko svijeta koji će zaraditi 100.000 dolara. Iako je ušao u drugi krug natječaja za "najbolji posao na svijetu" sa još 49 kandidata, u prvih se pet ipak nije uspio probiti.

Na svom je Facebook profilu objavio poruku kako je natjecanje za njega završeno te se zahvalio svima na pruženoj podršci:

"Nažalost, nisam ušao u top 5 kandidata za “najbolji posao na svijetu". Maloprije su mi nesuđeni poslodavci poslali mejl sa zahvalom na sudjelovanju, rekli da sam bio odličan u video uratcima i skupljanju lajkova, ali da ipak nisam ono što oni traže. Razlog koji su naveli je što “u videu nisam spomenuo njihovu tvrtku i način na koji ona funkcionira”. Bilo kako bilo, dali smo sve od sebe. iza nas... su prezanimljiva dva mjeseca. ne mogu vam dovoljno zahvaliti što ste bili tu za svo to vrijeme, lajkali, šerali, i držali fige. Hvala svim medijima koji su popratili ovu priču i više nego sam mogao zamisliti, Shaletu što me katapultirao na prvo mjesto u drugom krugu, i tetki koja je provela besane noći od silnog navijanja.

Život ide dalje, ova stranica ide dalje, naša avantura ide dalje - sudbina je htjela da prije par dana Mare i ja dobijemo ponudu za rad u jednom hostelu na peruanskoj obali. Ja kao menadžer, ona kao kuharica. Pa tko zna, možda će to za nas biti najbolji posao na svijetu! A imat ću i vremena poraditi na svojoj knjizi...", poručio je Perko.

Perko na Večernjakovoj blogosferi piše blog 1000 dana ljeta na putu oko svijeta (s 1000 eura budžeta), a  javio se na natječaj koji je raspisala tvrtka Jauntaroo.

"Najbolji posao na svijetu" objavljen je na stranicama natječaja te se dodaje da se traži "glavni svjetski istraživač". "Putuj oko svijeta godinu dana, dijeli svoje avanture i zaradi 100.000 dolara", glasila je primamljiva je ponuda koju je umalo ostvario Tomislav Perko.

>> Večernjakov bloger ušao u drugi krug za 'najbolji posao na svijetu'!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije