Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PREMIJER
Povratak na članak

Večernjak u Londonu: 'Maharadža iz Yorkshirea' hvalio se da nema prijatelja među radničkom klasom

Sunak je britanskoj javnosti dobro poznat političar, prije je bio ministar financija u vladi Borisa Johnsona, i upravo je njegova ostavka pokrenula politička previranja u kojima je Johnson izgubio vlast. Zatim se kandidirao za predsjednika stranke, ali je početkom rujna na unutarstranačkim izborima izgubio od Truss, koja je ipak trajala vrlo kratko, i koju je naslijedio. Smatra ga se pripadnikom umjerenog dijela stranke, no u ovoj je izbornoj utrci osigurao i potporu pojedinih utjecajnih desnih zastupnika.

Komentari 6

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
10:47 25.10.2022.

Kako nema prijatelja? On ima milijarde prijatelja - svaka funta na njegovom računu mu je prijatelj.

VL
VI
vito100
12:26 25.10.2022.

Već preko dvije godine nalazimo se usred III svjetskog rata. Ovaj put to nije rat između nacija. Na jednoj strane nalaze se svjetske elite i sve vlade svijeta, a na drugoj obični građani. Cilj svjetskih vlada je depopulacija stanovništva i kompletna kontrola onih koji preostaju a koji će biti genetski modificirani (bit će uvjereni da je to što čine dobro i bit će sretni). Ovo je bitka Davida i Golijata. Jedno od oružja koje koriste je izolacija i izgladnjivanje (zato je uveden lockdown-ne radi covid krize i zato se trenutno provodi slom lanaca nabave). Svjetske elite predvodi globalna mafijaško-teroristička organizacija zvana WEF (Svjetski ekonomski forum). WEF već desetljećima infiltrira svoje ljude u sve vlade širom svijeta, a elite još od 1913 godine kontroliraju sve centralne banke svijeta. Elite su uglavnom su kontrolirali i sve ratove kroz povijest, pa tako i ovaj zadnji koji je pokrenut sa ciljem da se zapadnom čovjeku onemoguči pristup do fosilnih goriva i plina, a sve u skladu sa njihovom zelenom agendom. Cijene plina, nafte i hrane idu u nebo! Putin je isto njihov čovjek, jer podržava covid potvrde i prisilno cjepivo. Idemo u transhumanizam i genetsku promjenu čovjeka koristeći cjepiva.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:58 25.10.2022.

lukava britanska politika. daš nekim likovima iz kolonija da obnašaju neku vlast, imaju neki utjecaj, a ti ubireš plodove. pa ih malo dovlačiš na fakultete, daš im na važnosti, a oni šire tvoj utjecaj, ne svoj. svaka čast, i nakon 600 godina su i dalje u formi, što se tiče upravljanja kolonijama.

VL
DU
Deleted user
11:04 25.10.2022.

'Maharadža iz Yorkshirea' se hvalio da nema prijatelja među radničkom klasom. Istina, jer da je drugačije ne bi Maharadže prodali svoj narod Britnacima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.