Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA IGRe

Večernjak nagrađuje: Osvoji putovanje u Barcelonu za dvoje

barcelona (1)
Foto: VL
1/3
10.08.2012.
u 15:39

Ako ste aktivni pretplatnici Večernjeg lista pošaljite ispunjen kupon sa svojim podacima na adresu Večernjeg lista i možda baš Vi osvojite nagradno putovanje u Barcelonu

Članak 1. Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6h/1, OIB 92276133102 priređuje nagradnu igru za pretplatnike Večernjeg lista naziva "Osvoji putovanje u Barcelonu za dvoje".

Članak 2. Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list d.o.o.

Članak 3. Nagradna igra za pretplatnike Večernjeg lista "Osvoji putovanje u Barcelonu za dvoje" počinje 10.8.2012. i traje do 20.8.2012. U izvlačenje ulaze sve koverte pristigle do 22.8.2012 na adresu Večernjeg lista – Večernji list d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb s naznakom "Za nagradnu igru: Osvoji putovanje u Barcelonu za dvoje".

Članak 4. Nagradna igra počinje 10.8.2012. kada će čitatelji – pretplatnici Večernjeg lista u nacionalnom izdanju Večernjeg lista pronaći kupon s uputama za igru. Pretplatnici trebaju poslati ispunjeni kupon sa svojim podacima na adresu Večernjeg lista. U izvlačenje ulaze sve koverte pristigle do 20.8.2012. na adresu Večernjeg lista.

Članak 5. Fond nagrada za nagradnu igru «Osvoji putovanje u Barcelonu za dvoje» iznosi 4.780,00 kn (uključen PDV), a nagrada je :  

1 x putovanje u Barceloni za 2 osobe koje uključuje: prijevoz zrakoplovom Zagreb-Barcelona (Gerona), zrakoplovne pristojbe, autobusni prijevoz u povratku Barcelona-Azurna obala, tri noćenja s doručkom u hotelu Sant Just 4* u Barceloni, jedno noćenje s doručkom u hotelu 2* na Azurnoj obali, prijevoz autobusom i sve razglede kao u programu puta, licenciranog turističkog pratitelja, troškove organizacije putovanja.

Putovanje se može realizirati jedino s polaskom 30.8.2012.

Priređivač se obvezuje uplatiti 5% vrijednosti fonda Hrvatskom Crvenom križu.

Članak 6. Svi sudionici u nagradnoj igri «Osvoji putovanje u Barcelonu za dvoje» mogu osvojiti nagradu naznačenu u članku 5. ovih pravila, pod uvjetom: 

- da su aktivni pretplatnici Večernjeg lista i da pošalju ispunjen kupon sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) na adresu Večernjeg lista - Večernji list d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb do 20.8.2012.

Članak 7. Tročlana komisija će nadzirati javno izvlačenje nagrada naznačenih u članku 5. koje će se održati 22.8.2012. u 11 sati u prostorijama Večernjeg lista d.o.o.

Dobitnik koji osvoji nagradu u nagradnoj igri "Osvoji putovanje u Barcelonu za dvoje" bit će objavljen u na web stranici Večernjeg lista u roku 8 dana od izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri/ dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od Večernjeg lista i njegovih partnera.

Članak 8. Priređivač i partneri nagradne igre osiguravaju nagrade iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju. Dobitnicima će se nagrade dostaviti na njihove kućne adrese ili će ih preuzeti u odjelu pretplate Večernjeg lista o čemu će biti obaviješteni. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana.

Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu.

Članak 9. Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u navedenom roku od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri. Po isteku tog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 10. Priređivač nagradne igre može istu staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cijelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak 11. Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila. U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije