Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U UTORAK

Večernjak daruje veliki godišnjak Maturanti 2008.

zan_matur_tx.jpg
import
11.05.2008.
u 18:17

Večernji list prvi put u Hrvatskoj svim čitateljima ovaj utorak daruje veliki godišnjak Maturanti 2008. Riječ je specijalnom prilogu na kojem su srednje škole, razredi i fotogafije učenika naraštaja 2008. iz cijele Hrvatske.

Za čuvanje
Riječ je o prvom takvom izdanju u Hrvatskoj, no obećavamo kako ćemo i sljedećih godina čitateljima, odnosno maturantima, dati dar koji će, sigurni smo, dobro čuvati.
– Godišnjak je super stvar. Neću vam kazati koja je to godina, no moj naraštaj, na žalost, nema godišnjak maturanata.

Jedva smo uspjeli organizirati slikanje maturanata naše srednje škole – kazala je Maja Pecotić. Rekla je i kako je lijepo za uspomenu čuvati fotogafije prijatelja, razreda, znanaca i svih koji su iste godine postali akademski građani.

– Godišnjak je vrijedna uspomena, a ovogodišnji maturanti njegovu će vrijednost shvatiti za 30-ak godina, kada svojoj djeci budu pokazivali kako su oni i njihovi prijatelji izgledali na taj dan.

Novo nazivlje
Osim pregleda srednjih škola i maturanata iz cijele Hrvatske, donosimo i detaljno obrađene tematike državne mature, Bolonjskog procesa te novoga akademskog nazivlja.

Tako će svi čitatelji na jednome mjestu moći dobiti sve informacije i sve odgovore na pitanje što je državna matura i što ona znači za mlade Hrvatske, što je točno Bolonjski proces, koje su njegove prednosti za mlade prilikom nastavka školovanja u Hrvatskoj ili Europskoj uniji ili samo zaposlenja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije