Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokreni se za planet
Povratak na članak

Večeras u 20.30 Sat za planet Zemlju – mrakom protiv klimatskih promjena

Ekstremni vremenski događaji, porast temperatura, zagađenost, češći šumski požari i pojava novih zaraznih bolesti tek su neke od promjena koje su očigledne i u našem dijelu svijeta

Komentari 2

NE
Nepokolebljiv
10:37 20.03.2021.

Silno srcedrapateljna akcija za spasavanje planete a "strucnjaci" niti pojma nemaju koliko ce stete naglo iskljucenje potrosaca donijeti energetskoj mrezi!

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:04 20.03.2021.

opet lupetanje o stvarima o kojima oni koji lupetaju ne znaju nista. I kucaju na kriva vrata. Traze li se najveci zagadjivaci to su Kina i Rusija. ali nitko ne smije zucnuti. Kao lgbtqp udruge koje protestiraju u zemljama gdje su dozvoljeni umjesto da idu u zemlje bliskog istoka gdje je za njihove aktivnosti predvidjena smrtna kazna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.