Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dubini od jednog kilometra

Zabilježena dva slabija potresa u nedjelju navečer u Zagrebu

EMSC
19.03.2023.
u 20:34

"Prvo je bila tutnjava, a zatim lagano podrhtavanje", komentirao je jedan od pratitelja na Twitteru te dodao da je to osjetio u Dubravi

U nedjelju navečer zabilježena su dva slabija potresa na području Zagreba, prvi je bio jačine 1,9 po Richteru nešto prije 19 sati, a drugi jačine 1,1 u 19.5 sati, javlja EMSC. Zabilježen je 12 kilometara sjevernozapadno od Zagreba, na dubini od jednog kilometra. "Prvo je bila tutnjava, a zatim lagano podrhtavanje", komentirao je jedan od pratitelja na Twitteru te dodao da je to osjetio u Dubravi. "Jako se čuo, kratko stresao, ali se ljuljalo dosta", napisao je korisnik iz Vugrovca Donjeg. Korisnici pišu da se osjetio i u Donjoj Stubici, Gračanima, na Markuševcu, Mlinovima te na Šestinama.

VIDEO: Pogledajte kakav je kaos u supermarketu napravio potres magnitude 6,8 po Richteru u Ekvadoru

Ključne riječi

Komentara 5

HE
Hecata
22:21 19.03.2023.

Taman malo zaboravimo i evo ga da nas podsjeti.

JO
JOZO
22:15 19.03.2023.

Zagreb je nažalost na jako lošem terenu.

LE
LeonardoGoldman
21:34 19.03.2023.

Mislim da je to zbog globalnog zatopljenja…zapravo, definitivno je zbog toga rekli bi gretini sljedbenici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije