Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug fondovima
Povratak na članak

Već viđeno – Argentina opet pred bankrotom jer nema 1,53 milijarde dolara

Argentinski ministar gospodarstva Axel Kicillof u New Yorku vodi ključne pregovore koji bi se trebao spriječiti ponovni bankrot

Komentari 3

RO
robertbruckner
19:43 30.07.2014.

hehehehehe crveni grci popapali samo 400 milijardi eura a onda im svobe odmah prekrizili 75% ili 300 milijardi eura, a ovi amerikanci nece oprostiti ni tih pokakanih 1.56 milijardu$ hehehe

VL
MU
mudrilopov
20:31 30.07.2014.

Ha, ha, ha...pa ti Argentinci nikako da nauce, da je sistem namjesten tako da lopovi bankari gule kozu svima ostalima, i kako god okrenuli dok god s njima budu imali posla ovi ce ih potkradati. Ovi printaju zelene novcanice bez pokrica i davaju lakovjerniom drzavama s ciljem uvodjenja u duznicko ropstvo i bankrot ako bi im onda opljackali sve resurse. Cak i drzave koje nisu "s vragom tive sadile" tipa Sirija, bivaju unistene od iste ekipe ali putem izazivanja rata koji ce izazvati velika razaranja, nakon kojih je zemlja prisiljena posuditi novce radi obnove, e tu uskacu ponovno gospodari kaosa (koji su taj rat i izazvali) te ih golemim kolicinama svjeze tiskanog beskorisnog papira koji oni nazivaju novcem uvlace u duznicko ropstvo i tako kontroliraju.

VL
IN
incogrito
15:44 31.07.2014.

Ne moraju im oprostiti nista. Nije neka lova realno, a Argentinu svojim ponasanjem sve vise i vise guraju u sastav BRICSa koji ce im i pomoci vrlo ubrzo. Zato su i dozvolili default.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.