Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA

Već šesti dan ne zna se gdje je 14-godišnja djevojčica

nestanak
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/4
04.10.2011.
u 16:09

Djevojčica nije išla u školu zbog bolesti, a nakon što je u srijedu poslije 10 sati otišla prijateljici, izgubio joj se svaki trag

VIROVITICA – Šesti je dan otkako roditelji Klaudija i Dražen Ivanović iz Pitomače, PU virovitičko-podravska i PU bjelovarsko-bilogorska ne znaju gdje je četrnaestogodišnja Senada Ivanović kojoj se u srijedu, poslije 10 sati, u Pitomači izgubio svaki trag.

Otac Dražen sumnja da je njegovu malodobnu kćer odveo sedamnaestogodišnji dečko Antonio s područja Bjelovara, pa je slijedom toga policija pokrenula i službenu potragu za nestalom Senadom. Četrnaestogodišnjakinja, učenica sedmog razreda osnovne škole u Pitomači, zbog bolesti nije pohađala nastavu. 

Dosadašnja potraga na području PU virovitičko-podravske i PU bjelovarsko-bilogorske nije pokazala rezultate pa ogorčeni roditelji i susjedi u Pitomači prozivaju policiju da nije učinila dovoljno kako bi pronašla djevojčicu. Policija je prozivke da u ovom slučaju ne čini dovoljno jer je riječ o Romkinji proglasila neosnovanima. Majka Klaudija i otac Dražen Ivanović danas su i putem medija pozvali građane da im pomognu u pronalasku nestale kćeri te da svaki koristan podatak o njoj jave najbližoj policijskoj postaji.

Komentara 14

FE
Felicijen
17:03 04.10.2011.

Tu malu su valjda već udali...

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:09 04.10.2011.

ne bi me čudilo da su joj natuknuli da će je udati za nekoga, koga ona ne voli, pa da je iz tog razloga pobjegla. stoga najprije njih treba preispitati, pa ako to nije u pitanju onda bi trebalo pokrenuti potragu kao za antonijom bilić.

DU
Deleted user
19:47 04.10.2011.

Mora da je postala brža od tate i brata, pa se sad ljute što je uspjela pobjeći...:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije