Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Već drugi dan volonteri pokušavaju uhvatiti kujicu Minu

Mina
Foto: Privatni album
1/2
07.09.2016.
u 18:21

Viđena je na području čvora Buzin, u blizini Bauhausa, vidno je iscrpljena i trese se od straha. Pokušajte je zadržati i zovite na 099/82-88-200 ili 099/26-88-527

Kujica Mina pobjegla je prije dva dana u zagrebačkom naselju Sloboštini, gdje se u šetnji uspjela izvući iz ogrlice.

Iako je viđena na području čvora Buzin, kao i na parkiralištu trgovačkog centra Bauhaus, na kojem je bila u jutarnjim satima, još uvijek je volonteri nisu uspjeli uhvatiti. Vjeruju da se skriva na obližnjim livadama, a oni koji su je uspjeli vidjeti kažu da je vidno iscrpljena, a od straha se trese. Inače je vrlo plaha i nepovjerljiva, ali nimalo agresivna. Neće je zadržati ni ograda dvorišta ako uđe u njega, jer Mini nije problem preskočiti ni dva metra visine. Mina je hrt, a prepoznat ćete je po velikoj bjelini na prsima i vratu te "čarapama" na nogama, a kujica je i čipirana.

Ako je vidite, pokušajte je zadržati i zovite na 099/82-88-200 ili 099/26-88-527. Na iste brojeve možete se javiti i ako želite pomoći u potrazi, područje je dosta veliko, a volontera je premalo. Nalazniku se nudi i novčana nagrada.

Ključne riječi

Komentara 3

TE
texas
07:56 08.09.2016.

Ljep pas! Moja kujica,čim me izgubi iz vida,odmah me traži gdje sam. Tako sam je naućio baš iz tog razloga da mi ne odluta negdje. Jednom mi še otrgla ispred trg,dok sam ja bio u trg,samo me čekala pred vratima.. Nadam se da če te je naći.

MO
matK.O.
18:47 07.09.2016.

tolko je mršava da sam prvo mislel da je romobil na sliki..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije