Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksperimentalna nastava
Povratak na članak

Već će u prvom razredu učiti štedjeti

Značajniji iskoraci u izmjeni obrazovnog sustava očekuju se tek od 2019./2020. školske godine. Do tada je sve eksperiment

Komentari 8

PR
prohujalo
22:42 23.05.2018.

Autorica tvrdi da je matematika omrženi predmet? Odakle joj taj podatak osim ako ga sama nije izmislila. Na portalu Večernjeg ipak ima previše izmišljenih vijesti.

VL
LO
lolalola15
22:26 23.05.2018.

smijurija od reforme... hrpa gluposti umotanih u fini papir... ali, od ove miniatrice se ništa drugo ne može ni očekivati. samo lupanje parola, jeftina propaganda kao da se nešto radi. ženo, napravi jednostavne stvari za početak - jednosmjenska nastava, poslijeje nastave riješavanje zadaća i problema sa profesorima, tako da roditelji ne moraju poslije to raditi s djecom, već da kvalitetno provode slobodno vrijeme zajedno - i to bi već bila revolucija, a onda u miru pripremiti cjelovitu kurikularnu reformu. a ovo, je hrpa svega i svačega ( u realnosti - hrpa ničega) prema kurikulumima koji nisu prošli recenzije, prema još neutvrđenoj satnici, užurbanim mentoriranjem (pitanje i tko su ti famozni mentori) profesora kako bi se zadovoljila suluda ambicija jedne žene. suludo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.