Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radio BBR

Već 50 godina neprekidno s Vama

BBR
13.10.2016.
u 11:59

Radio BBR je tradicionalni medij koji je sposoban pratiti brzi ritam današnjeg življenja. Uvijek je uz Vas! Budit će Vas ujutro, pratiti na putu do radnog mjesta, upoznavati sa novim uslugama i proizvodima, opuštati ugodnom glazbom ili  rasplesati nekim dobrim ritmom!

BBR -  već 50 godina neprekidno sa Vama

BBR je uvijek uz Vas i jedini prijatelj za kojeg znate da je u svakom trenutku na 100,1 FM. Naša najveća kvaliteta ste Vi, naši slušatelji, odani svojim najdražim voditeljima i domaćoj glazbi. Svaki dan ekipa BBR-a nastoji predanošću i kvalitetom rada dati najbolje od sebe kako bi naši slušatelji i poslovni suradnici bili zadovoljni. I zbog svega ovoga smatramo da je naš posao vrlo važan i odgovoran.

Program emitiramo već više od 50 godina pa nam je Vaša vjernost svakodnevna motivacija i izazov. Slušajte nas na  ferkvenciji koja brzinu od 100,1 postiže za samo jednu sekundu, tj. samo toliko koliko je potrebno da upalite radio prijemnik. Snažnim signalom dostupni smo na području središnje i sjeverozapadne Hrvatske pozitivnim vibracijama i najboljom domaćom glazbom. Za sve ostale dijelove svijeta i slušatelje kilometrima udaljenim od nas, pridružite nam se putem našeg live streaminga!

Radio BBR je najslušaniji radio grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, a više od 120.000 slušatelja svakodnevno brojimo i iz ostalih županija središnje Hrvatske (Zagrebačke županije + grad Zagreb, Koprivničko-križevačke, Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske županije).

Temeljem kontinuiranih istraživanja tržišta i slušanosti koje provodi jedina relevantna istraživačka kuća u Hrvatskoj IPSOS PULS, BBR emitira isključivo domaću glazbu kako bi u potpunosti zadovoljili preferencije slušatelja uzimajući u obzir njihove socio-demografske karakteristike.

Samostalnom informativnom redakcijom pratimo najnovije vijesti, informacije i servisne sadržaje iz našeg okruženja.

MARKETING LABORATORIJ BBR-a

Pomoći ćemo Vašoj tvrtki da se izdigne iz prosječnosti i iskoristi sve naše umne, glasovne i virtualne sposobnosti u cilju što boljeg plasiranja usluge ili proizvoda. Svim našim klijentima nudimo individualan pristup u izradi marketing kampanja, kreativnog osmišljavanje slogana, izrade promotivnih poruka uz učinkovitu i ciljanu promidžbu, kvalitetnu oglašivačku strategiju, promociju putem web-a, facebooka i posebno kreiranih radijskih formata, provedbu i osmišljavanje nagradnih igara, produkciju, copywriting, voice over-e, organizaciju evenata, medijsku podršku projektima i organizaciju humanitarnih akcija.

U svakoj suradnji najbitnija nam je međusobna komunikacija i partnerski odnos, a ideje ćemo oblikovati prema Vašim željama i potrebama.

Radio oglašavanje je troškovno učinkovitije od drugih medija te pruža neiscrpan izvor različitih kreativnih mogućnosti prezentacije. Zvuk je u sjećanju i učinkovitiji od pisane riječi. Izgovorene riječi i glazba bude emocije i potiču maštu slušatelja.

Za više informacija posjetite www.bbr.hr, facebook stranicu BBR-a, javite nam se putem maila marketing@bbr.hr i obratite nam se s povjerenjem.

BBR, Vaš domaći radio!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije