Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duge cijevi i na suđenju?

Već 12 travnja započinje suđenje za mafijaško ubojstvo na Zrću. Je li plaćeno 50.000 eura?

Duge cijevi na ulicama Zadra, priveden ubojica sa Zrća
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
21.03.2023.
u 11:17

Uz brojne svjedoke, krunski dokaz će biti i snimka na kojoj se vidi hladnokrvna egzekucija

Suđenje za navodno mafijaško ubojstvo prošlog ljeta na Zrću kada je ubijen u navodnom obračunu balkanskih klanova crnogorski državljanin Goran Vlaović (39) započinje 12.travnja. Na zadarskom županijskom sudu očekuje se jako policijsko osiguranje i duge cijevi za suđenje za kazneno djelo za koje je predviđena maksimalna kazna od 20 godina.

Duško Tanasković (29) u kolovozu je prišavši s leđa iz pištolja hicem u glavu ubio Vlaovića, i uhićen je nakon sto se vratio vidjeti je li ga ubio. Prije toga je uspio uništiti mobitel, a policiji nije rekao motiv ni ime navodnog naručitelja ubojstva, a za koje je navodno plaćeno 50.000 eura.

VIDEO Detalji ubojstva kod Zrća: Državljanin Srbije pucao u Crnogorca, sukobili se ispred noćnog kluba

Što je od toga točno možda će se saznati na suđenju gdje sudačkim vijećem predsjeda sutkinja Ana Brkić.

- Obavještavam vas da je u kaznenom predmetu koji se vodi protiv okrivljenika Duška Tanaskovića zbog kaznenog djela  iz čl. 110. KZ/11, rasprava zakazana za dan 12. travnja 2023. godine s početkom u 10,00 sati - istakla je za Večernji list glasnogovornica zadarskog županijskog suda Sandra Radanović.

Uz brojne svjedoke, krunski dokaz će biti i snimka na kojoj se vidi hladnokrvna egzekucija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije