Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na Uljanik
Povratak na članak

'Važno je da se utvrdi odgovornost svih koji su Uljanik doveli do ponora'

Pulski gradonačelnik i istarski župan apelirali su na Vladu da ne koristi današnju situaciju kako bi skrenula pozornost i konačno poručila radnicima da traže drugi posao, što je jučer radnicima '3. maja' okrutno poručio potpredsjednik Vlade Predrag Štromar.

Komentari 4

VJ
vjaceslav
13:32 26.03.2019.

idees je radnike uljanika doveo do ponora - dalje će sami

VL
ST
stric5
14:04 26.03.2019.

... ovi daju priopćenja umjesto da pakuju pidžame i četkice za zube ...

VL
BA
bakulušić
14:24 26.03.2019.

Najodgovorniji su lokalni i državni političari koji su udio od 25% promatrali kao nešto nebitno i tako pokazali nebrigu za zajedničko, državno dobro. Bila im je važna samo politička stabilnost koja je njih držala na površini. Nije važno koliko košta. Evo prilike da rukovodstvo Uljanika dobije cimere.

VL
GE
generacija57
16:12 26.03.2019.

Sve šanse ste već odavno popušili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.