Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica Bernardica Juretić
Povratak na članak

Vaučeri ostaju, mogli bismo ih uvesti i za grijanje i plin

Tom su mjerom postignuti iznimno dobri rezultati u primjeni

Komentari 4

LU
Luka1710
10:05 09.02.2016.

Moglo bi se uvest da su struja, voda i plin osnovna ljudska prava i uvest energetske minimume. Mogli bi se regulirat zakoni o posvojenju jer djeca ne mogu biti posvojena ako ih roditelj jednom u 3 mjeseca posjeti u domu koji mnogi iskorištavaju. Trebalo bi i pooštrit kazne za obiteljsko nasilje i zaštiti žrtve. Nadam se da će ova ministrica biti puno bolja od gospođe Opačić, ali sumnjam. Zanima me, zar ne postoji magistar ili magistrica socijalne politike u Hrvatskoj, koji bi bili kompetentni za takvu poziciju?

VL
OK
okus
07:52 09.02.2016.

Mogli bi.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:11 09.02.2016.

naravno da ostaju. Jer pomazu sirotinji.

VL
ZH
zlatko.harapin53
13:49 09.02.2016.

Kada su već vaučerima postignuti iznimno dobri rezultati mogli bi biti primijenjeni na državne dužnosnike i direktore državnih poduzeća. Uvjet za primjenu vaučera na navedene potencijalne korisnike bilo bi svođenje njihovih primanja na hrvatski prosjek. Sve dok državni dužnosnici i direktori državnih poduzeća ne svedu javni dug Hrvatske na pozitivnu nulu, ne podignu BDP i gospodarski rast, moraju biti na prosječnim primanjima u Lijepoj našoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.