Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vatrogasi gasili fasadu diskoteke The Best

požar
Robert Anić/Pixsell
21.02.2010.
u 16:00

Izgorjelo je više od dva četvorna metra ukrasnih ploča na ulazu, a policija i vatrogasci će tijekom dana utvrditi što je uzrok požara poznate diskoteke

Više od dva četvorna metra fasadne oplate diskoteke The Best izgorjelo je jučer oko 13 sati. Vatrogasci su preventivno na teren izašli s četiri vozila, a požar su ugasili odmah i s fasade skinuli nagorene ukrasne ploče i 20-ak minuta kasnije o svemu obavjestili policiju.

- Na teren smo poslali četiri vozila i 14 vatrogasaca jer nas je zabrinjavala činjenica da dio diskoteke obložen drvom - kažu vatrogasci, ali na sreću nije bilo potrebe za većom intervencijom.

Kolika je šteta nije poznato, a policija i vatrogasci tijekom dana su pokušali utvrditi uzrok požara.

Ključne riječi

Komentara 2

VL
▄▀▄▀
16:32 21.02.2010.

Vatrogasi ???? da nisu možda \"vatrogasci\" ??

Avatar kos
kos
11:36 22.02.2010.

Priog da popizdiš,gdje,koji grad,kada jučer koji jučer;;;!!???..Autor: mav/VLM---baci se sa prvog mosta to ti je moj savjet,,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije