Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV GRAĐANA

Vatrogasci spasili sove koje su ispale iz gnijezda: 'Dobro su, i dalje su na drvetu'

Foto: JVP Zaprešić
1/3
08.05.2023.
u 16:05

Intervencija je trajala 50 minuta, a vatrogasci su sove vratili na stablo

Nakon što su građani u nedjelju dojavili da su sove ispale iz gnijezda, vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Zaprešića uputili su se na intervenciju u ulicu Ljudevita Gaja gdje su sove vratili na stablo

Na teren je izašlo navalno vozilo s tri vatrogasca oko 19 sati i 20 minuta, a intervencija je trajala 50 minuta, objavili su na Facebook profilu. Udruga za zaštitu životinja AWAP zahvalila je zaprešićkoj vatrogasnoj postaji te objasnila da se radi o dvjema malim ušaricama, poletarkama. Sove treba povremeno obići te utvrditi da su dobro. 

- Sovice su nepovrijeđene, zdrave i jake, kako smo doznali i snažno su se držale za drvo. Nakon jutrašnje provjere sovice su i dalje dobro i na drvetu - poručili su iz Udruge na Facebooku. 

VIDEO Marica i Mijat s otoka Vira stigli u Liverpool bodriti Let3 na Eurosongu

Komentara 1

BR
Brankko
19:19 08.05.2023.

Lijepo. Kad porastu, bit će itekako korisne za svoju okolinu. Eto, ima i drugih životinja osim "kućnih ljubimaca".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije