Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI DETALJE
Povratak na članak

Vatrogasci podijelili snimku s A1, vozači im se nisu htjeli maknuti: 'Znate li da kršite zakon?'

Vatrogasna postrojba Zagreb na svom je Facebook profilu objavila video te istaknula da se vozila nisu sklanjala s puta, što im je otežalo dolazak na mjesto nesreće.

Komentari 9

Avatar Zagor 74
Zagor 74
09:51 05.07.2022.

Zanimljivo da su u većini slučajeva to bili vozači teretnih vozila?! Profesionalni vozači? Jesu li gluhi???

VL
PR
Prljavci
11:27 05.07.2022.

Moroni u kamionima. Neki dan sam vidio na autoputu lika koji vozi šleper i baulja preko dvije trake te kada sam ga preticao vidjeh da lik prčka po mobitelu zavaljen sa nogom na šajbi. Teška katastrofa. Naravno da nisu svi takvi ali "takvima" treba drapnuti takvu kaznu da se useru.

VL
ZG
zg1985
11:05 05.07.2022.

ljudi razumiju samo novcane kazne

VL
NA
najposebniji
11:40 05.07.2022.

Došla su zanimljiva vremena pa su tako danas vozači kamiona postali simbioza vozača i influensera na društvenim mrežama. Vozači danas snimaju uživo iz kamiona na društvenim mrežama, voze i čitaju komentare, pišu komentare, telefoniraju...kada nešto napišeš protiv tih ubojica, ispadaš nenormalan.

VL
RO
RogaBabaroga
11:16 05.07.2022.

vozacka "kultura" svugdje u prometu! to bi se trebalo prvo naucit u auto skoli i iz toga polagat ispit od stajanja na pjesackom do ovakvih situacija

VL
DO
DobarDomoljub
10:34 05.07.2022.

Pa dobro...teško je tako na brzaka ugurat europsku kulturu u lipoj našoj polabalkanskoj. Ali nismo mi oni južni balkanci da ne bi mogli naucit...naucit ćemo mi za godinu, najkasnije dvije! A srbi mozda nikad!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.