Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaklon od tuče

Vatrogasci jurili na intervenciju, a turisti im blokirali prolaz kroz tunel

vatrogasci
Screenshot
08.07.2017.
u 13:22

Nekoliko automobila zaustavilo se na izlazu iz tunela na autocesti A2 Zagreb-Macelj dok ne prođe nevrijeme

Na Facebook stranici Vatrogasci - Oni su naši heroji objavljena je snimka vatrogasnog vozila JVP Krapina koje je u petak, kada je jako nevrijeme zahvatilo Zagorje, jurilo na intervenciju.

Na snimci se vidi kako su vozači, uglavnom stranih registarskih oznaka, koji su se našli na autocesti A2 Zagreb-Macelj, upravo u tunelu pronašli zaklon od nevremena. U trenutku kada je vatrogasno vozilo stiglo u tunel, nije moglo proći dok nekoliko automobila nije izašlo iz tunela, a onda se i kamper pomaknuo. Vatrogasci su odjurili dalje na intervenciju.

Inače, prema zakonu ne smije se zaustavljati ili parkirati u tunelima.

"EKSKLUZIVNO JVP KRAPINA ispostava A2 autocesta Zagreb- Macelj. Put na intervenciju po jakom nevremenu...(DJELITE DA VIDE KAKO SE "KULTURAN SVJET" SKLANJA HITNIM SLUŽBAMA :-( ...)", stoji u objavi na stranici.

Komentara 14

JI
jimpx131
14:20 08.07.2017.

Imate lijepo tablice svih na snimci, unutar cijele EU se mogu pisati kazne (tata je dobio iz Austrije zbog prebrze vožnje, iako su ga svi preticali, ali eto, imao je hrvatske tablice), oderite im fino kazne, ne mogu se u Hrvatskoj ponašati kao da smo Zimbabve i da nema zakona.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:54 08.07.2017.

Tablice na autima su većinom slovenske!jako kulturan narod!

KO
korisniksb
14:55 08.07.2017.

Al kaj je najvažnije frajeri ne .ebu zvuk sirene,ne pomiču se.postoje kemere u tunelu i lijepo ga oderat ko sansku kozu.Pa daj nek netko to napravi u Austriji,a da smo to mi domači napravili danas bi bili valjda u Remetincu da ne utječemo na svjedoke.Pa kaj bi bilo da je to bila hitna i da su sekunde bile u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije