Vatrogasci htjeli pojesti pizzu pa otišli poniženi: 'Dno dna, sramota za hrvatski turizam'
"Konobar naplaćuje prije nego što smo usluženi i obavještava nas da ne možemo zauzimati stol ako ništa ne pijemo i da pizzu možemo dobiti samo za ponijeti", opisao je vatrogasac u recenziji restorana
Komentari 30
Pošaljite im tržišnu i sanitarnu inspekciju, ne domaću već iz Slavonije ili Like nek ih pregledaju i pročešljaju poslovanje do najsitnijih detalja. Sigurno će nešto pronaći i tad opaliti kaznu i zatvaranje lokala na duži period! Stoka neodgojena gramzljiva.
Ništa novog. Ima to dobrih godina, 1985.požar na Korčuli. Domaće vatrogasne snage pred slomom, vrši se hitna mobilizacija JVP iz unutrašnjosti. Preko noći ekipe transportira ne na požarište. Konkretno JVP Vukovar, izmedju ostalih. Vraćaju se poslije desetak dana borbe s vatrenom stihijom štiteći kuće i sve ostalo što bi moglo izgorjeti. A na jesen, stiže im "čestitka" u vidu računa za turističku pristojbu. Tko ne vjeruje, može provjerit.
Sramota je nažalost takvo ponašanje i sam sam isto doživio prije nekoliko godina. Nema predaje.
trebali su naručiti bocu mineralne i piti ju 5 sati
Trend je definitivno tu, da se gost poslije konzumacije jela poprijeko gleda te ugostitelji jedva čekaju da napustite terasu/stol za kojim ste jeli, takođe sam i sam to doživio. Što reći, kriva korona ili Merkel što ne znamo hoće li sutra staviti jadran na crveno, ne, nego dno dna u dovitljivosti naših ugostitelja ako ih uopće tim imenom možemo nazvati. Sama riječ ugostitelj znači nekoga lijepo ugostiti, primiti u ovom slučaju ne besplatno ali svakako ljubazno i ponizno, jer gost je gost a pohlepa je pohlepa.
Sramota
A ništa, slijedeći put kad se požar približi pizzeriji, valjda prvo ispostaviti račun i reći da se ne uključuje voda ako ne misle kupiti cisternu.
Znaci da svi oni koji iz zdravstvenih razloga ne piju nista drugo osim obicne vode nemaju pravo uci u pizzerije ili restorane jesti.
Pa da niste unijeli svoje piće unutra, bio bih na vašoj strani. Ali pošto ste donijeli ono što ste kupili i pili vani, sasvim mi je razumljivo ponašanje konobara i vlasnika! Ipak, ponašanje ugostitelja na Jadranskoj obali, sveukupno je za osudu. Jer osim visokih cijena usluga je katastrofalna... Kada sjedneš za stol konobaru vidiš u očima misao, " a baš si nam ti sada trebao sjesti... "
Opet o toj pizzi…ma msm stvarno..danima trubite o tome, koda je smak svita. Pizzeria je priv vlasništvo, i to je tako. Ne opravdavam vlasnike, ali nije to nikakva tragedija da se danima to razvlači po portalima…
Kada ću pročitati tekst koji govori o problemima ugostitelja i konobara? --- Kao da su svi gosti i turisti pozitivci. --- Kao da nema psihopata koji se iživljavaju nad konobarima i turističkim radnicima. --- Zašto piše VATROGASCI u nazivu? --- Jesu li sami izabrali taj posao koji rade za plaću? --- Je li lakše fasaderu po suncu kojemu je jedan krivi korak na skeli sigurna smrt?--- Da su bili fasaderi ne bi to pisalo u naslovu.
Ako si došao jesti, onda ćeš naručiti i piće, ako ćeš pizzu za van onda staneš sa strane. Jednostavno.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Objavite ime te pizzerije. Zašto se taji?