Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervencija

Vatrogasci gasili požar u hangaru Aqua Maritimea, izgorio tekstil

pozar, Aqua Maritime (1)
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/6
15.07.2011.
u 20:06

Požarom su zahvaćene dvije etaže hangara u krugu poduzeća, a na intervenciju su izašli pripadnici DVD-a Stupnik i JVP-a Zagreb.

Županijski centar 112 Zagreb nešto prije 17 sati primio je dojavu o požaru hangara na Ventilatorskoj cesti u Gornjem Stupniku.

Požarom su zahvaćene dvije etaže hangara u krugu poduzeća Aqua Maritime, a na intervenciju su izašli pripadnici DVD-a Stupnik i JVP-a Zagreb.

Izgorio je tekstil, a ozlijeđenih nije bilo. Požar je lokaliziran i u tijeku je sanacija objekta.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:57 15.07.2011.

Dakle: Tekstila izgori otprilike tri puta manje nego se prijavi da je izgorilo. \"Višak\" je već negdje na sigurnom, moždaje već isporučen kupcu za kešovinu u pola cijene...Sezona je. Ženskima po obali trebaju krpice. Joooj dečki, pa ta formula jee već zastarjela....))

CO
cooper
22:07 15.07.2011.

Transformers 3: Dark of the Moon, Super 8, Mamurluk 2, Vrisak 4, Green Lantern, Thor, Hanna, Brzi i žestoki 5, Arthur, Limitless, X-Men: Prva generacija, Pirati s Kraiba 4, Source Code... Hoćete gledati ove filmove? Svi i još mnogo ostalih,nogo ostalih, najnovijih filmova su dostupni na stranici -- www.moje-kino.netai.net --. Svi imaju titlove na hrvatskom, a za gledanje nije potrebno ništa platiti ili se registrirati! UŽIVAJTE! www.moje-kino.netai.net

P2
palmizana 2001
03:19 16.07.2011.

AJDE OCTOPUS AK SI FRAJER DAJ ADRESU PA ONDA SERI ,JA TI DAM ODMAH SVOJU ADRESU ,SAMO SE JAVI KRETENU JEDAN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije