Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Vatrogasci D. Slavica i V. Milošević prodavali “vatrogasnu” vodu?

Dražen Slavica i Volimir Milošević, zapovjednik JVP Šibenik, terete se da su šibenski Vodovod oštetili za čak 29.280,78 kuna. Prijavljeni su zbog zloporabe položaja i ovlasti.

Komentari 5

OB
-obrisani-
12:36 14.01.2010.

Nije to ništa za Zagreb. Bandićevi glasači maltene u cijelim kvartovima od Vukomerca, Trnave, Kozari boka, Sesveta godinama kradu vodu i ilegalno su spojeni na vodovod pa nikome ništa, a čak nemaju niti građevinske dozvole, pa će to njihov rođo bandić legalizirati

VL
Avatar lastan
lastan
14:37 14.01.2010.

Koliko su za to odgovorni vatrogasci toliko su odgovorni i oni iz Vodovoda - jer ako Vodovod prodaje vodu vatrogascima,a ovi tom vodom pune cisterne građana i to od građana naplaćuju omda je logično da plate i Vodovodu račun za kupljenu/prodanu vodu.Ovdje se vjerojatno radilo o samoposluživanju, a Vodovod vjerojatno nije imao nad tim kontrolu.

VL
PO
pozitivnomisljenje
12:19 14.01.2010.

SRAMOTNO!!!!!!!!!!!! GDJE SU IM IMENA I PREZIMENA?

VL
DE
Deprimirani
14:55 14.01.2010.

Eto našli su mu ipak nešto da mu spuste! A tko će biti kriv za odronjavanje starog grada uslijed iskopavanja silnih prstaca barabe! Opet taj Slavica! Moš si mislit! \"Krao\" vodu dobar štos! Pa svi vodovodi svijeta prodaju muda pod bubrege s prodajom vode koja praktički sama izlazi iz zemlje! Ono malo bijednih cijevi i ostale stare infrastrukture košta desetinu cijene vode! Alaj su mu zapaprili! Pa mora im netko biti kriv za tragedije koje su manje više sami sebi napravili!

VL
Avatar sebastian
sebastian
15:45 14.01.2010.

Strasno, malo vode ukrali ili odvojili,neznam po kojoj cijeni su racunali, samo znam da su oni lopovi u Saboru miliarde ukrali i niko se ne buni !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.